Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwo jest skolowac game 50k z source ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie , ponieważ prawdopodobnie tylko parę osób rozkminiło jak "zbudować" game z tego source w tym większość Niemców ale słyszałam że parę osób z Polski też wie jak je zbudować ale do końca nic nie wiadomo jak z tym game jest ;p

Zbieram +

Opublikowano

Raczej nie , ponieważ prawdopodobnie tylko parę osób rozkminiło jak "zbudować" game z tego source w tym większość Niemców ale słyszałam że parę osób z Polski też wie jak je zbudować ale do końca nic nie wiadomo jak z tym game jest ;p

Niemcy gówno potrafią.

Opublikowano

Niemcy gówno potrafią.

Ja, Ty i inni tez umieją stawiać stolca, o co Ci chodzi?

Game z source tak łatwo nie zdobędziesz. Co prawda są poradniki, ale wszystkie błędne linkery trzeba pousuwać i trochę podopisywać, usunąć niektóre funkcje etc. Także Ci co potrafią to robić, najprawdopodobniej będą sprzedawać game na twoje zamówienie (już nie trzeba będzie diffować, tylko mówisz co jak ma być). W sumie fajny sposób na zarobek :) W świecie nie ma nic za darmo, a to jest najlepszy (chyba) scenariusz.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Niemcy gówno potrafią.

Tak niby gówno Twoim zdaniem a to zawsze oni są pierwsi z innowacyjnymi pomysłami co do metina ;] i to zawsze u nich na forum wszystko jest najpierw a dopiero później u nas .

A co do tematu to warto zacząć uczyć się c++ bo po tym wycieku source wszystko będzie programowane od 0 powstaną nowe metiny nie przypominające niczym metina ;/ No ale trochę minie zanim ktoś sklei cały porządny serwer chociaż z tego co wiem to Niemcy już są w połowie rozgryzienia jak postawić serwer z tego source ;p

Zbieram +

Opublikowano

Tak niby gówno Twoim zdaniem a to zawsze oni są pierwsi z innowacyjnymi pomysłami co do metina ;] i to zawsze u nich na forum wszystko jest najpierw a dopiero później u nas .

A co do tematu to warto zacząć uczyć się c++ bo po tym wycieku source wszystko będzie programowane od 0 powstaną nowe metiny nie przypominające niczym metina ;/ No ale trochę minie zanim ktoś sklei cały porządny serwer chociaż z tego co wiem to Niemcy już są w połowie rozgryzienia jak postawić serwer z tego source ;p

Głupoty pierdolisz.

MPC > EPVP

Oni nawet nie wiedzą jak się do tego zabrać.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o source novaline to jest je bardzo łatwo skompilować. Sam je skompilowałem z pomocą kilku postów z epvp został mi tylko problem z dopasowaniem binki do niego ponieważ crashuje się klient z errorem o nieprawidłowych pakietach.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o source novaline to jest je bardzo łatwo skompilować. Sam je skompilowałem z pomocą kilku postów z epvp został mi tylko problem z dopasowaniem binki do niego ponieważ crashuje się klient z errorem o nieprawidłowych pakietach.

Ustaw pakiety na własne.

0LsM05U.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...