Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SP, punkty szczescia i odrzut...

Jubix224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam kilka pytan.

1. Czy sp mozna zdobyc tylko po ukanczaniu zadan i wypelnieniu tego pasku pod expem?

2. Co to sa te punkty szczescia, do czego sluza?

3. Czasami na ekranie pojawia mi sie jakas ikonka, chyba z punktami sp jak kogos zabije czy cos. Jest na tej ikonce gold ma czarnym tle. Nie zauwazylem, zeby mi dochodzily te punkty sp, wiec to na pewno te punkty, czy cos innego?

4. Odrzut jest wiekszy im wecej bron ma tych punktow odrzutu, czy na odwrot? Na przyklad jedna bron ma 50 odrzutu, a druga 60, to ktora bedzie lepsza?

Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. ;)

Opublikowano

1.Tak no i oczywiscie mozesz kupic w sklepie

2.Sam nie mam pojecia :P

3.To dostajesz 200 punktow szczescia i na koniec rundy doliczane sa do tego paska pod expem.

4.Bron , ktora ma wiecej odrzutu tak na prawde ma mniejszy odrzut glupio brzmi ale tak jest :P Czyli lepiej kupic z 60 a nie 50 :P

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź. :)

Jakby ktoś mi jeszcze powiedział o co dokładnie chodzi z tymi punktami szczęścia, to było by fajnie. ;)

Opublikowano

Widziałeś może w sklepie ekwipunek (np. rękawiczki z 0.6) to oznacza że gdy masz te rękawiczki założone, to szansa, że przy zabiciu przeciwnika dostaniesz punkty szczęscia wynosi 0.6%. Te punkty szczęścia mogą wynosić od 60 do 200 punktów w zależności od trybu rozrywki. Punkty szczęścia to zwykły exp doliczany pod koniec rozrywki do paska expa (niestety to nie sp >.<).

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź. :)

Jakby ktoś mi jeszcze powiedział o co dokładnie chodzi z tymi punktami szczęścia, to było by fajnie. ;)

Jak kupujesz itemki z punktami szczęścia to rośnie Ci % na wejscie.

Jak masz np. 3% na punkty szczęście to w grze przy kilu masz 3% na bonuś do pkt.

sasawf.png

Opublikowano

Dobra dzięki Wam za odpowiedzi.

Szkoda, że tak mało % tych punktów szczęścia. :(

Aaa i mam jeszcze jedno pytanie. Co to za ikonka obok avatara? Taki księżyc w okrągłym okienku. Mam dziwnie małą czcionkę jak na to najeżdżam i nie mogę tego przeczytać, bo jest za mały tekst. Byłbym wdzięczny, gdyby mi ktoś jeszcze na to odpowiedział. :D

Sorrka, że tyle pytań ale wczoraj zacząłem grać. 8S

Opublikowano

Lucyk Point, to nic innego jak to ze zabijesz goscia tam gdzie sie go nie bd spodziewal, inaczej jak masz np 5.0% lucky to gdy gosciu jest za rogiem a go tam nie powinno byc bo to jest np nietypowa kampa i jak go zabijesz bardzo bardzo syzbko to dostaniesz lucky pointa. Inaczej nie umiem wytlumaczyc

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...