Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shyvana

Szajkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo Shyvana w next patchu dostanie nerfa, po tym nerfie dalej będzie grywalna czy nie? Da radę coś ugrać na topie? Bo jeśli nie to oszczędzę IP na zmianę nicku ;).

Opublikowano

Raczej tak,teraz mnie ogólnie zadziwia jej moc,więc myślę że będzie słabsza,ale będzie można nią pograć.

Opublikowano

Zobaczymy, meta się szybko zmienia jak są LCSy

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Teraz ją mainuje i powiem że, jest bardzo dobrym pickiem na tą mete. Pasywka op, idziesz w tanka i tak masz duży dmg z Q i W; i do tego rozpoczyna tfa znakomicie.

Opublikowano

Zależy bo Shyvana jest głównie do early/mid w late słabnie i to całkiem sporo a ten nerf trochę osłabi ją w early :D Więc zależy teoretycznie tak, praktycznie zobaczymy jak będzie po nerfie się grało

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Zależy bo Shyvana jest głównie do early/mid w late słabnie i to całkiem sporo a ten nerf trochę osłabi ją w early :D Więc zależy teoretycznie tak, praktycznie zobaczymy jak będzie po nerfie się grało

naprawdę? ja myślałem, że ona pomimo pójścia w full tyanka nadal robi dmg w late, ale chyba się myliłem

nerf na w 5 dmg, nerf e eraly, w late tyle samo bije

nieznaczące cyferki

­

Opublikowano

Nic się nie zmieni po nerfie ludzie przyzwyczają się do shyvany i już nie będzie taka silna ze względu na umiejętność gry przeciwko smoczycy. Ludzią zacznie się nudzić gra nią tak jak do niedawna nasus był "op" a teraz ludzie potrafią kontrowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...