Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Car slots bug - działa jeszcze?

fajaon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem ciekaw co do tego bugu ze slotami. I przy okazji pytanko, czy jak ma się sb, to ich nie odejmie ?

Opublikowano

Oglądałem filmiki o tym bugu i tam pisało, że trzeba mieć przynajmniej 1 boosta, ale mniej niż 500 bo wtedy może zżerać za kupowanie miejsc. Zrobiłem według tego poradnika i pięknie, 200 miejsc parkingowych, tak na zapas ;) dziękuję za pomoc, nie mam pojęcia czemu, ale jak pobierałem tego bota z innych stron to w ogóle nie chciał mi się włączyć.

swoją drogą, są jeszcze jakieś inne bugi związane ze speed boost?

Opublikowano

Oglądałem filmiki o tym bugu i tam pisało, że trzeba mieć przynajmniej 1 boosta, ale mniej niż 500 bo wtedy może zżerać za kupowanie miejsc. Zrobiłem według tego poradnika i pięknie, 200 miejsc parkingowych, tak na zapas ;) dziękuję za pomoc, nie mam pojęcia czemu, ale jak pobierałem tego bota z innych stron to w ogóle nie chciał mi się włączyć.

swoją drogą, są jeszcze jakieś inne bugi związane ze speed boost?

Takim sposobem zaoszczędziłeś 100.000 SB (grubo ponad 200zł) ;)

A co do innych bugów dzięki którym można zaoszczędzić SB, to aktualnie nie ma niczego takiego.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bug działa sam zrobilem 500 slotow na aut :)

Bez przesady... Prędzej czy później coś z tym zrobią i wtedy będzie problem... Ew. kup boosty za 50 zł i miej wyjebane, bo bana nie dostaniesz xD

@TOPIC Tak, bug nadal działa. W zeszłym tygodniu na 3 kontach wbiłem po 200 slotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...