Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z lol Karta graficzna POMOCY

PITERM13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam problem z kartą graficzną a dokładnie z jej sterownikami. No to tak , 4dni temu robiłem format mojego pc i niestety usunęły mi sie sterowniki do mojej karty, dwoje sie i troje sciagam rózne sterowniki, programy i nic z tego. Bardzo prosze o pomoc, bo po instalacji oczywiscie wyskakuje błąd direct3d. Mój komputer to : System: Microsoft Windows XP Home Edition Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3 Komputer: Intel® Celeron® CPU E1200 @ 1.60GHz 1.60 GHz, 0,99 GB RAM Po rozkręceniu komputera podaje co pisze na karcie graficznej: Dual Core CPU Wolfdale FSB1333 DDR2667. Gdyby potrzebne było wiecej info itd to podam. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Piotr Gram w Lola.

Opublikowano

Ściągnij program cpu-z i tam zobacz kartę graficzną,do tego poszukaj sterowników u producenta Twojej płyty głównej albo po prostu poszukaj płytkę ze sterownikami które powinieneś dostać przy zakupie PC'ta.

Opublikowano

Ściągnij program "Speccy" i wejdź w zakładkę Grafika i zrób SS'a, pomogę ci bardziej, na razie to nic nie poradzę ;/

Opublikowano

Ściągnij program "Speccy" i wejdź w zakładkę Grafika i zrób SS'a, pomogę ci bardziej, na razie to nic nie poradzę ;/

Kolego up, można numer gg?. Na Speccy też karta graficzna nie znana.

Opublikowano

Kolego up, można numer gg?. Na Speccy też karta graficzna nie znana.

spróbuj GPU-Z, program cpu sprawdza tylko twój procesor.

albo inaczej:

ppm na komputer -> właściwości -> menadżer... -> karta graficzna i robisz screena.

Opublikowano

Chodzi o to ?

tak tylko z tego co widze nie rozpoznaje twojej karty graficznej.

rozkrec obudowa i sprawdz dokładnie jak się nazywa twoja GPU.

Opublikowano

tak tylko z tego co widze nie rozpoznaje twojej karty graficznej.

rozkrec obudowa i sprawdz dokładnie jak się nazywa twoja GPU.

Ok już podaje.

LPK2-25 420W To będzie to?

Opublikowano

pobierz regclean driver booster i Yac another cleaner

Można jakies sprawdzone linki do pobrania tych plików ? I do czego one służa?

Opublikowano

Driver Booster

5887e0cb202de3ee00c621276a24af1cnazwa_00

Driver Booster to darmowe i niezwykle przydatne narzędzie do aktualizowania sterowników na komputerze. Aplikacja oferuje błyskawiczne wyszukiwanie w systemie brakujących lub uszkodzonych sterowników do wszystkich podzespołów bazowych i urządzeń podłączonych do komputera.

Program Driver Booster charakteryzuje się nowoczesnym i prostym w obsłudze interfejsem użytkownika, automatycznym wykrywaniem przestarzałych lub wadliwych sterowników oraz możliwością pobierania i instalowania sterowników bezpośrednio z poziomu oprogramowania.

Oprócz tego posiada niezbędną funkcję do tworzenia kopii zapasowych z możliwością przywracania wszystkich poprzednich wersji sterowników, które zostały zaktualizowane z poziomu programu. Aktualizując sterowniki do najnowszych wersji usprawnimy i przyśpieszymy działanie systemu operacyjnego oraz zwiększymy wydajność komputera podczas grania lub korzystania z wymagających aplikacji.

RegCleaner

ba232701a54a1a3f63d7229a3089af46rc2.png.

Doskonały program służący do zarządzania rejestrem systemowym. Pozwala na wykonanie wielu czynności, które pozwolą utrzymać komputer w czystości.

Dzięki RegCleaner można usunąć nieużywane wpisy w rejestrze pozostawione przez instalowane oprogramowanie. Aplikacja umożliwia również usuwanie wpisów z autostartu oraz kasowanie programów z listy "Dodaj/Usuń Programy". Kolejną ważną funkcją jest możliwość stworzenia kopii zapasowej rejestru.

Yac Another Cleaner All-round PC Optimizer'

Malware Cleaner Yac za to do zabezpieczenia komputera przed wirusami i oferują ochronę premii użytkowników przed zagrożeniami internetowymi.

• Wykrywanie i usuwanie określonych złośliwego oprogramowania z komputera
  • Zabij wszystkie zainfekowane uruchomione procesy i usuń wszystkich infekcji z dysku
  • Handy i skuteczne narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania dla użytkowników Windows

Yac za Zwiększenie Ball to produkt do czyszczenia rejestru i PC optimizer.This prędkości to musi mieć dla użytkowników PC!

• Usuń niepotrzebne pliki i aktualizacja sterowników na komputerze PC
  • Zapobiec awarii i zamarza i Keep Your PC Fast & Stable
  • Darmowe narzędzie, które wykrywa błędy, które mają wpływ wydajności komputera
OCHRONA przeglądarka ŚLEDZ Yac za

Ochrona Yac śledzi Przeglądarka jest obecnie dostępny dla Dużych dzienna liczba użytkowników na pobyt w kontroli ich prywatność podczas przeglądania sieci Web.

• Odkryj wszystkie tropiciele i zapewnić pełną przejrzystość & Control
  • Wyczyść historię przeglądarki, aby chronić swoją prywatność i zablokować wszystkie Złośliwe Plug-Ins
  • Włącz, aby zablokować aktywność śledzenia, która nie ufasz i Zezwalaj na te, które robisz

"Z Yackiem start komputera mam 20-30 sekund" + monitoruje czas włączania i wyłącza niezbędne procesy

Opublikowano

A wszcześniej ci normalnie działało? 1Gb ram, stary celeron, karte graficzną pierwszy raz słyszę. Ja na dużo lepszym kompie miałem spadki fpsów. Na tym kompie nie wiem, czy pograsz przyzwoicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...