Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące gragasa.

techl4nd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, niedawno kupiłem sobie gragasa, bardzo mi się spodobał.

Ogólnie na 90% gier wygrywałem mida, ale chciałbym abyście podali mi jak nim grać, na co zwracać uwagę, jak szybko zdobyć FB itp. aby grać nim jeszcze lepiej.

Farmę chyba mam dobrą w 15 min ok. 120, w 30 min 300+.

Dzięki liczę na odpowiedzi, będą like.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Trzymaj ulta na "specjalne" okazje. Wyrzuć go tak, aby jak największa ilość osób otrzymała obrażenia

Farm sobie z Q1, E, Q2.

Roamuj

Wykorzystuj to, że E daje Ci możliwość przechodzenia przez ściany

Pokeuj

Opublikowano

Trzymaj ulta na "specjalne" okazje. Wyrzuć go tak, aby jak największa ilość osób otrzymała obrażenia

Farm sobie z Q1, E, Q2.

Roamuj

Wykorzystuj to, że E daje Ci możliwość przechodzenia przez ściany

Pokeuj

Dodam, że gragas jest manożerny, mam żądać od junglera blue?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Możesz spokojnie zdobyć FB na poczatku, bo Gragas w early bije dość mocno.

Na starcie gry weź E, a potem Q. Gdy wbijesz 2 lvl odpal q>e+aa+ignite, i przeciwnik pada.

@up

Tak, blue na Gragasa jak najbardziej potrzebne.

279981407253602336505.png
Opublikowano

I bzdurą jest żeby ulti gragas trzymać na specjalne okazjie potem ma tak mały cd że warto rzucać odrazu gdy jest szansa na killa czy obrobienie kogoś.

Opublikowano

Tak jak @UP cd ogólnie na gragasie i na jego spellach jest dość mały co najwyżej na W opłaca się rzucać dość często te ulti żeby połkować przeciwników przed tf'em

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@up

Według mnie to nie tak, grając gragasem zauważyłem że trzymając ulta i wyrzucając na ,,specjalną okazję" to jest on bardziej skuteczny.

Np. Gdy 5 osób siedzi na linii uciekając od tf'a to ty im rzucasz beczkę i twój team ma duże szansę na wygranie tf'a.

Spróbuj tak zagrać ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

No nie wiem moim zdaniem moja taktyka jest bardzo skuteczna jak dla mnie mam trochę gier już gragasem i w jednym tf'ie rzucę spokojnie 2/3 ulty dlatego że każdy się boi podejść i zainicjować ta taktyka jest dość dobra na niskie elo gdzie ludzie nawet z dużą przewagą się boją zainiciować ja wtedy połkuje ich z mojego ulta i q i wygrywamy tf'y

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Up to źle grasz. Jak przeciwnik zobaczy że jesteś bez ulta to od razu powinien inicjowac. Chyba że to bronze to spoko.

Opublikowano

Up to źle grasz. Jak przeciwnik zobaczy że jesteś bez ulta to od razu powinien inicjowac. Chyba że to bronze to spoko.

nie wiem jak ty, ale u mnie każdy gragas w przeciwnym teamie robi tak, obija z 1 Q, 1Q i R na wszystkich i już ma killa, albo wjeżdza jego team i gra wygrana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...