Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję hacka do gry

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż poszukuje hacka , a najlepiej Aim Bota do gry RoboCraft .

Gra nie wiem kiedy powstała , w niej buduje się swoje roboty czy może machiny wojenne i się nawala nimi . :D

Opublikowano

Słyszałem pogłoski że podobno Cheat Engine działa , ale jak to ci nie mogę powiedzieć bo nie interesuje się tym programem.

Poszukaj na jakiś innych forach z czitam.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Tzn Cheat Engine jak działa dokładniej ? Bo Speed Hack wiem że działa ale ma wielki minus bo pojazd wywraca się na dołach itp.

Opublikowano

Pokombinuj z wpisywaniem twojego speed'a i zmienieniem. Poszukaj na YT jak sie używa tego programu.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Pisałam hacki są ale prywatne jak kto sobie sam zrobi, lub na prywatnych stronach dla siebie, nie dzielą się ludzię zbytnio hackami do rb :)

Niezły odkop.

Hacki prędko się do gry nie pojawią, ale na stronie Nitrosoft Store jakiś tam jest tylko nwm do czego służy

Były hack teleporty i tak dalej ale teraz w robocraft jest coś w rodzaju VAC'a, jakiś system any cheatowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...