Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Windows 7 a Sims 2 ... Proszę o pomoc

Narissa21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

specjalnie zarejestrowałam się na forum, bo myślę że na pewno znajdzie się tu ktoś mądry.

Problem:

Wgrałam dziś nowy system Windows 7 64 bit, na szybkiego, dobrego, nowego kompa. Po wgraniu wszystkich sterowników programów itd. zajęłam się grami, chciałam wgrać Sims 2. Jednak po włożeniu NIEZARYSOWANEJ płytki do napędu komputer mi jej nie czyta tzn, nie otwiera się nic żadne okienko instalacyjne. Gdy wejdę w " komputer" i dysk D to otwieram folder sims 2 i są 43 elementy, które widzę czyli niby z płytką jest w porządku... Dużo czytałam już na ten temat i zalecane jest :

żeby wejść w panel sterowania, znajdź i rozwiąż problemy uruchamiaj programy na potrzeby wcześniejszych wersji systemu Windows itd. ALE NA LIŚCIE KTÓRA WYSKAKUJE NIE POJAWIA SIĘ SIMS 2!

Bardzo proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić a bardzo zależy mi na korzystaniu z tej gry... Z góry dziękuję:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...