Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z ekranem laptopa

zielakn

Pytanie

Opublikowano

Witam mam pewien problem dzis gralem sobie caly dzien w lola jak normalnie ale dzis podczas gry ekran mi sie wylaczyl wszystko inne dzialalo bo gadalem przez skypa i nic sie nie dzialo wiec zamknalem pokrywa i otworzylem i chodzi moze 10 sek i znowu to samo jedynym wyjsciem jest odlaczeniem ladowarki od laptopa ale wtedi mi strasznie fps spadaja i nie ma jak grac tylko gorzej jest ze to nie tylko na lolu jest bo nawet na pulpicie mi sie tak dzieje moze mi ktos powiedziec czemu?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że się przegrzewa, zainwestuj w podkładkę chłodzącą. Ewentualnie zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

z tym przegrzewaniem to mozliwe bo od spodu to sie go dotknac nie da lecz gdzie moge znalezc takie podkladki?

@edit

a jak moge zaktualizowac te sterowniki karty? Bo dla mniet o czarna magia

Opublikowano

Dodam ze jak dzis rano włączyłem laptopa na maxa rozjaśniłem ekran i podłączyłem do ładowarki to zaczęło cos piszczeć i sie ekran wyłączył, po prostu gdy mam ustawioną jasność ekranu na maxa to ekran jest czarny więc muszę na najniższych co jest uciążliwe na baterii też sie wyłącza dzisiaj tak sprawdzałem :/

@edit

dodam ze jak chialem ogladac film to juz calkiem nic nie pomaga wylacza sie kiedy chce i wgl brak slow

@edit2

po dlugiej grze nawet na najnizszej sie wylacza a to moj jedyny pc wiec w czym problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...