Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak otwierać skrzynki ?

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się jak otwierać skrzynki i w jakim mniej więcej czasie mam największe prawdopodobieństwo na perma. Jak polecacie mi otwierać skrzynki: otwierać zawsze kiedy z daily job wyleci mi czarny kluczyk i od razu czy uzbierać ileś tam kluczyków do 21 kiedy będzie koniec z 2x lootu i wtedy otworzyć. I w jakim czasie polecalibyście mi otwierać miedzy jaką, a jaką godziną ?

Opublikowano

To tak nie działa. Musisz mieć listę dokładną i co po jakim czasie leci.

No tak ale jeśli np będę otwierał w bardzo krótkim odstępie czasu po osobie, której wyleciał perm to prawdopodobieństwo, że mi też wypadnie wzrasta ?

Opublikowano

No tak ale jeśli np będę otwierał w bardzo krótkim odstępie czasu po osobie, której wyleciał perm to prawdopodobieństwo, że mi też wypadnie wzrasta ?

Jak akurat będzie taka kolejność jak powinna być to z 2% na drop masz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Czyli możliwe, że będę miał większe prawdopodobieństwo na drop jeśli w obojętnym czasie otworze niż po kimś komu dropo jeśli nie mam listy?

Opublikowano

Ja na jednym koncie (zbanowanym) otworzyłem kluczyk od tak i wypadł perm hawk, więc radzę Ci otwierać od razu z miejsca. Ostatnio też się tak bawiłem i otwierać czy nie, i jakbym się nie zastanawiał tak to by mi wypadł Viper, a tak to koleś go zgarnął.

Opublikowano

Rób codziennie joba i 20 stycznia otwórz skrzynki. Patrz na chat i jak długo nikt nie będzie wygrywał perma to wtedy zacznij wszystko otwierać :D

Ja speca wygrałem tak jak Valze. Otwierałem od razu jak miałem, ale teraz wydaje mi się że lepiej naraz więcej otworzyć.

Opublikowano

wcale nie prawda, ja ostatnio otworzyłem 55 kluczy i nic na perma, maks 7 dni, a ostatnio jak był octoberfest z 1 wygrałem souze perm, nexon ma ustawiony zegar kolejności permów, ale zmienia się co tydzień, ale mając listę trudno uszczelić perma bo dużo osób otwiera więc małe szanse.

Opublikowano

Głupota.

Otwieraj po 1 kluczu, mi też na takim perm poleciał..po prostu: otwórz. Możesz sobie uzbierać te 20 kluczy, ale to szansy na perma Ci nie zwiększy za bardzo, za to może Ci wylecieć dodatkowe 7 czarnych kluczy z paczki więc więcej sobie pootwierasz po prostu

teraz jest ten event na większy drop czy jakoś tak więc sobie teraz otwieraj :)

Opublikowano

w nocy o 2 3 w nocy otwieraj wtedy jest mało osób ;)

wydaje mi się, że jeżeli masz listę permów to masz jeszcze większe prawdopodobieństwo na droop.

Opublikowano

Tylko wtedy może ktoś nie otworzyć i zgubisz się w kolejności.

Opublikowano

Nie otwieraj od razu ;) W CA obowiązuje pewnien "szyfr" z permami. By go ułożyć potrzeba od 1 do kilku dni. Obecnie mam listę permów sprawdzoną przeze mnie i kolegów. Także polecam nie strzelać, tylko samemu bądź od kogoś zdobyć taką listę :)

Opublikowano

Przeciez to bez ses. To tak jak bys trafil 6 w lotka= wygrał perma oczywiscie nexon pozwala na takie cos jak zrobienie listy ale bez niestety nikt Ci tu nie pomoze co by nie napisali.

Opublikowano

Przeciez to bez ses. To tak jak bys trafil 6 w lotka= wygrał perma oczywiscie nexon pozwala na takie cos jak zrobienie listy ale bez niestety nikt Ci tu nie pomoze co by nie napisali.

mi się jakoś udało trafić hawk'a, a co do listy to już dwie osoby pracują nad nią: kamilpolok2 & Ed Dog , tak więc trzeba jeszcze chwilę poczekać, bo prace już sa przy końcu

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Sprostuje to. Nexon NIE Pozwala na robienie list, bo o nich nie wie, to jest tajne i tylko elita to ma (miala).

Jest lista na forum, poszukaj, moze Ci sie cos trafi ;) A tak nb bez listy wydropilem kolorek ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...