Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tapeta

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zastanawiam się nad tapetą na pulpit mojego komputera. Otóż jestem fanem gier i chciałbym właśnie aby ta tapeta była związana a grami ale nie mam za bardzo pomysłu. Ogólnie chciałbym zrobić wygaszacz ekranu oraz tapetę ale bardziej zależy mi na tapecie. Pomysł jest taki, że chciałbym zrobić tapetę na której będą wypisane tytuły albo twórcy i dystrybutorzy gier. W sporo gier grałem i obawiam się, że może być trochę nawalone tymi tytułami i nie będzie to ładnie wyglądać. No i nowe będą cały czas dochodzić. A drugi pomysł to samych twórców gier. No nie wiem np. Naughty Dog (twórca). W sensie, że jestem ich fanem i podoba mi się każda gra zrobiona przez nich oraz Sony jako dystrybutor. I tak dalej inny tytuł. Nie wiem, DICE oraz EA. I jakoś fajnie to poukładać z różnych gier, loga firm i takie bajery ale nie wiem jak to wyjdzie do końca. I mam jeszcze jeden pomysł żeby zrobić takie jakby powiedzieć klocki to chyba znaczy były głównie trójkąty różnie powycinane urywki z gier i złożyć w tapetę. Ogólnie potrzebuję tapety 1920x1080 lub może macie jakieś własne pomysły jak to zrobić?

Opublikowano

A nie możesz zrobić tła z przejściami? Raz jedna gra, a później druga? Bo jak nasrasz tymi grami na jednej tapecie to nieciekawie to będzie wyglądać/

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To naciśnij na pulpicie PPM, później "personalizuj", a tam masz na dole tło pulpitu i jak tam wejdziesz wybierasz folder z tapetami i ustawiasz zmiany obrazu.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...