Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zginęła mi postać, jak ją przywrócić?

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zgineła mi postać i to dosłownie przypadkiem..., no cóż miała 38lv wiec troche gry jest i czy jakoś można ją przywrócić ? podobno można napisać do GS ale pisze na handlowym i nic.. na forum shaiya nic nie znalazłem, znacie jakieś sposoby ?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

ok a za ile ap?

Jeszcze dowiedziałem się że można przez Ticket oraz formularz ale mam problem, bo gdy pisze ticketa i chce go wysłać pisze że próba wysłania ticketa zakończona niepowodzeniem ? dlaczego jak wszystko dobrze pisze...

Opublikowano

Nie wysyłaj ticketa do 38 lvla To max 3 dni expa
Co zrobisz jak przypadkiem stracisz postac na 80 lvlu? >.<

Opublikowano

nie zgine na 80lvl,teraz co miałem 38 to zginołem tylko przez przypadek i to mój :) a jak wysyłam ticketa to pisze że próba wysłania zakończona niepowodzeniem.. może mi ktos powiedzieć jak to wypełnić w dziale pytania ogólne ?

Opublikowano

Przemyśl to jeszcze raz.

Lepiej mieć 1 darmowe wskrzeszenie, jak potem wydawac 6 k AP

A wbicie 38 nie jest problemem.

Opublikowano

Przemyślałem, i chce wysłać, dlatego że miałem tam eq 70, 80 lvl na które troche zbierałem. Problem w tym że jak chce wysłać ticketa to pisze że " Próba wysłania wiadomości zakończyła się niepowodzeniem. Prosimy spróbować pózniej" jak kur** pozniej wogóle nie moge wysłać, wie ktoś co trzeba zrobić dokładnie żeby wysłało ?

Opublikowano

Spróbuje z innego konta i przegląraki, ale czy tym przedmiotem da sie handlować ?

A jeśli chodzi o GS to już pisałem i odpowiedzieli mi że " robie coś źle " a ja stosuje sie z instrukcjami na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...