Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 7 Nie mogę skopiować plików na pendrive

Gość Zorion

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Mam problem z zgrywaniem na pendrive otóż wyskakuje mi taki oto błąd: "Wystąpił Błąd.Określone miejsce docelowe nie istnieje może nim być lokalizacja sieciowa w trybie offline albo pusta stacja dysków CD lub DVD.Sprawdź lokalizację i spróbuj ponownie".

Od razu mówię na innym dysku też z Windows 7 zgrywa bezproblemowo,pendrive podpinałem we wszystkich portach USB ale dalej ten błąd występował.

Proszę o pomoc!

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie błędnie zrobiony format, zrób jeszcze raz, tym razem PEŁNY.

Człowieku ja już kilka razy robiłem pełny format.

Opublikowano

Da radę coś zgrać na inne pendrivy z tego komputera i odwrotnie ?

Tylko na tym dysku nie mogę zgrywać na wszystkie pendrivy i urządzenia podpinane pod USB.Na drugim dysku zgrywa się bezproblemowo.Wiem że jakoś to da się rozwiązać tylko szukam rozwiązania ale nie mogę go znaleźć.

Ps.Dysk jest sprawny.

Opublikowano

Jaki system plików jest na tym "niedziałającym" dysku ?

Na tym dysku co mi zgrywanie nie działa to NTFS.Na pendrive tak samo.

Opublikowano

Jeśli z tego dysku nie możesz zgrywać na inne urządzenia to ewidentny problem. Uważam, że format by go rozwiązał. PS. Działał ten dysk kiedyś ?

Opublikowano

Jeśli z tego dysku nie możesz zgrywać na inne urządzenia to ewidentny problem. Uważam, że format by go rozwiązał. Działał ten dysk kiedyś ?

Gościu ja ci coś powiem formatowałem go całkiem niedawno i zaraz po formacie nie chodziło.Dysk działał zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...