Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] the conection to the server has ended na Windows XP

daw385

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym bardzo o pomoc ;/ bo od ostatniego czasu wyskakuje mi ten error ;/ kiedys gralem na hackach ale teraz juz nic ale mam bledy ;/ BArdzo prosiłbym o pomoc , z góry dziękuję

Opublikowano

Usuń pozostałości po hackach, przeinstaluj CA, przeczyść kompa CCleanerem.

Opublikowano

To z zakładki "Cleaner" i "Rejestr".

No ok sprbóuje to bo juz nwm co mam robic innego , instalowalem na nowo Ca usuwałem wszystkie hacki jaki byly na Pc no i nwm sprobóuje tego cclenera Oby zadzialało ;p

No ok sprbóuje to bo juz nwm co mam robic innego , instalowalem na nowo Ca usuwałem wszystkie hacki jaki byly na Pc no i nwm sprobóuje tego cclenera Oby zadzialało ;p

No ok wyczyscilo mi wszystko co mialo , i etraz normalnie odpalic Ca czy jescze cos trzeba zrobić ?

Opublikowano

Ale nie przywracaj go do fabrycznych, tylko odłącz na 10 sekund i włącz ponownie.

Opublikowano

Ale nie przywracaj go do fabrycznych, tylko odłącz na 10 sekund i włącz ponownie.

wyciągnąć kabel na 10 sec i włozyć ta ?

Opublikowano

I teaz odpalic CA ?

cały czas to samo , jest jakas możliwosć że mam jakiegoś bana na Ip albo coś ? bo nwm co tu wiecej może byc z tym ;/ juz wszystko co możliwe próbowałem ;//

Opublikowano

Kiedy dokładnie grałeś na hackach i czy miałeś dużo banów za hacki?

z 2 bany były a na hackach grałem jakiś miesiąc temu albo pół ;p

Opublikowano

z 2 bany były a na hackach grałem jakiś miesiąc temu albo pół ;p

Napisz ticketa albo spytaj się na forum dlaczego ci wyskakuje ten komunikat i podaj IGN, to może ci napiszą czy masz zablokowany komp i ile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...