Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części ultra

Konczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem i to poważny z NFS'em.

Mam za sobą 45 dni zbierania diamentów i poziom 37my, nie zdobyłem żadnej częsci ULTRA, ale to żadnej, przeważnie 3 gwiazdkowe które mają nie raz gorsze statsy niż te 2 **.

Jak wyleczyć ten problem? Znajomi (gramy w ok 9 osob.) mają po 20-60lvl i dostają za zwykłe wyścigi nawet i to często. Przykład: Apex EU gdzie z dobrym znajomym który ma 32 poziom i 30 dni zbierania diamentów zdobył już ok 4-6 częsci ultra i kilka dobrych modyfikatorów. Ja ze złotych kart dostaje tylko power-upy, nic więcej. Od czasu do czasu trafi się 5 tyś $. Ostatnia część 3 gwiazdkową dostałem dokładnie tydzień temu i od tamtej pory nawet modyfikatorów nie dostaje, co najwyzej 1*.

Nie kupowałem boostów, jedyne boosty jakie mialem to z ostatniego kodu. (750 sb.)

Jest to pierwszy zalozony kierowca, na drugim mam 10 poziom i udalo mi się ze zwykłych pościgów zdobyć dwie *** częsci. (w czasie krótszym niż 3 dni.) Nie gramy często w "grupie" i prywatnych wyścigach tylko próbujemy sie złapać w otwartych, często gram sam przeciwko innym graczom.

Pls o pomoc, szkoda mi tego konta bo chwile się już nim nagrałem i tracę nadzieje na jakiekolwiek porządne części, a chce swojego lexusa LFA zrobić na wyścigi w S klasie.

PS.

Jedyną rzecz 4 gwiazdkową dostałem za achive 1000pkt kierowcy i był to modyfikator. Z talii kart platynowych.

Opublikowano

To jest totalnie losowe.Możesz mieć 350 dni zbierania diamentów,60 lvl i skila dzieki któremu zawsze jesteś na 1 miejscu,a mimo to możesz nie zdobyć części ultra.

Co do LFA,nie warto inwestować w niego ultra,nie ugrasz nim za dużo w klasie S.Wsadź do innego auto do innej klasy.

Opublikowano

Ja mam serię ponad 350 dni i dostałem część uliczną ;)

To jest losowe.

Diamenty tak, ale wyścigi itp? Nie spotkałem jeszcze gracza na high lvlu który nie miałby ani jednej części ultra w aucie.

@EDIT

Tym bardziej że miałem już jeden pakiet platynowych kart i tylko z niego dostałem modyfikator 4 *.

Opublikowano

Diamenty tak, ale wyścigi itp? Nie spotkałem jeszcze gracza na high lvlu który nie miałby ani jednej części ultra w aucie.

@EDIT

Tym bardziej że miałem już jeden pakiet platynowych kart i tylko z niego dostałem modyfikator 4 *.

Z wyścigów też lecą losowo, ale jest kilka warunków:

Części ultra można zdobyć tylko za zajęcie pierwszego miejsca w wyścigu (sprint, tor, drag) multiplayer (wieloosobowy lub prywatny) i ze złotych kart po ucieczce drużynowej lub prywatnej.

Z pakietu platynowego jest pewna conajmniej jedna część ****,nie spotkałem się jeszcze z tym aby ultra z tego nie poleciała.

Bo nie może nie polecieć ;) Odbierałem te pakiety na wielu kontach i na każdym się coś trafiało, na jednym słabe, a na innych tuningowane, ale zawsze jakaś ultra była.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Masz tylko pecha ;d

Mi ze zbierania diamentów wyleciało 5 razy pod rząd (każdego dnia) części ultra !

Ogólnie ze zbierania diamentów (tak około 10~) cześci ultra (aktualnie mam 50 dzien zbierania).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...