Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fifa 14][Problem] Problem przy połączeniu na multiplayerze.

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś zakupiłem oryginalną Fifę 14. Zacząłem grać na multiplayer. No dobra. Szuka przeciwnika, jak wygląda wyszukało i jest tło z fify w prawym dolnym rogu jest mój nick pod spodem lvl itp. I za chwilę pisze, że połączenie z przeciwnikiem zostało przerwane. Co może być tego powodem. Wyłączałem zaporę oraz antywirusa i nic nie pomogło, dalej to samo. Proszę o pomoc.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na PC często tak jest, jest mało graczy i większość z kreską 1/3.

Zobacz jaki masz ping.

Tu jest ping, download oraz upload http://www.speedtest.net/my-result/3224174923

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

Zaraz zobaczę i zedytuję.

@EDIT: Teraz raz pisało, że nie znalazło przeciwnika, a 3 razy pisało, że przeciwnik opuścił mecz.

@2XEDIT: Czy to możliwe, że to przez przez TS'a rozłącza ? Bo nie miałem włączonego to wyszukało typa i stroje już wybierałem, a jak włączyłem TS to wyświetlił się komunikat, że połączenie zostało przerwane.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...