Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer Metin2

Hamak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z prywatnym serwerem metin2 Laneris . Uruchamiam Clienta i nic się nie wyświetla . Reinstall nie pomógł , Odpalałem Jako Administrator , Service Pack . Mam zainstalowane all programy . Net Framework ,Adobe , Flash , Visual itd . BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC !!! POKAŻE NA FILMIKU O CO MI KONKRETNIE CHODZI !!

Opublikowano

Próbowałeś odpalać klienta na innej partycji?

O co ci chodzi konkretnie , bo nie rozumiem ;P

Opublikowano

Np. masz go na dysku C, próbowałeś odpalić na D/E/G/H... jakie Ty tam masz :D

Próbowałem ;P

Opublikowano

Siemka powróciłem xD banalna sprawa, Avasta nie wyłączyłeś CAŁKOWICIE bo jak widać jak byk działa, działa w tle skanując pliki dll i jak jakiś hejter sie mi tu znajdzie to niech wpierw przemyśli co napisze, przeczyta z 3 razy i potem niech hejty lecą bo w avaście trzeba odznaczyć "skanowanie bibliotek .dll" i coś tam jeszcze pod spodem było ;d a to będzie w zakładce "skanowanie plików w tle" bądź "skanowanie w czasie rzeczywistym" :)

Jednemu kolesiowi to udowodniłem bo wmawiał mi że nie ma takiego czegoś jak "skanowanie bibliotek .dll" więc mu pokazałem w niecałe 5 minut by potem nie sapał ;x

Potem wypakuj od nowa klienta i powinno śmigać ;D tam w antywirusie zrób tak że trzeba to odznaczyć a w starszych wersjach tam będzie zakładka "zaawansowane" obok tego co odznaczałeś wyżej no i tam z góry na dół odznacz ;x no i powinno pomóc.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Siemka powróciłem xD banalna sprawa, Avasta nie wyłączyłeś CAŁKOWICIE bo jak widać jak byk działa, działa w tle skanując pliki dll i jak jakiś hejter sie mi tu znajdzie to niech wpierw przemyśli co napisze, przeczyta z 3 razy i potem niech hejty lecą bo w avaście trzeba odznaczyć "skanowanie bibliotek .dll" i coś tam jeszcze pod spodem było ;d a to będzie w zakładce "skanowanie plików w tle" bądź "skanowanie w czasie rzeczywistym" :)

Jednemu kolesiowi to udowodniłem bo wmawiał mi że nie ma takiego czegoś jak "skanowanie bibliotek .dll" więc mu pokazałem w niecałe 5 minut by potem nie sapał ;x

Potem wypakuj od nowa klienta i powinno śmigać ;D tam w antywirusie zrób tak że trzeba to odznaczyć a w starszych wersjach tam będzie zakładka "zaawansowane" obok tego co odznaczałeś wyżej no i tam z góry na dół odznacz ;x no i powinno pomóc.

Pozdrawiam.

To mi też będziesz musiał wyjaśnić ;P , w Avascie mi pisze : Ostrzeżenie Ten System nie jest Zabezpieczony ;P

Opublikowano

A masz aktualnego clienta? jeżeli edytowali coś w bince to będzie ciągle oczekiwanie lub błąd z łączeniem, a co do błędu to spróbuj sobie podmienić plik startujący metina na inny z jakiegiegoś innego clienta. Pomogłem? DAJ LUBIĘ TO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...