Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego factions nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer na hostingu mineserv.eu

Jego ip to x

Wgrywam Factions przez FTP filezilla i reload daje serwera.Wpisuje ./f create

I nic nie wyskakuje.

Prosze o pomoc.

Moja lista plaginów

Plugins (33): WorldBorder, LagMeter, LetItRain, WorldEdit, NoCheatPlus, Vault, PvPToggle, PermissionsEx, WorldGuard, mChatSuite, AutoMessage, iConomy, EpicBossRecoded, Decapitation, Reservations, CraftBook, Sylvester, PlayerStatusSigns, Essentials, Citizens, EssentialsSpawn, AZRank, ScoreboardStats, LWC, ChestShop, Timeismoney, SimpleRegionMarket, PlotMe, Multiverse-Core, MineResetLite, AuthMe, CreativeControl, Multiverse-Portals
>
Opublikowano

Witam mam serwer na hostingu mineserv.eu

Jego ip to s59.mineserv.eu:22023

Wgrywam Factions przez FTP filezilla i reload daje serwera.Wpisuje ./f create

I nic nie wyskakuje.

Prosze o pomoc.

Moja lista plaginów

Plugins (33): WorldBorder, LagMeter, LetItRain, WorldEdit, NoCheatPlus, Vault, PvPToggle, PermissionsEx, WorldGuard, mChatSuite, AutoMessage, iConomy, EpicBossRecoded, Decapitation, Reservations, CraftBook, Sylvester, PlayerStatusSigns, Essentials, Citizens, EssentialsSpawn, AZRank, ScoreboardStats, LWC, ChestShop, Timeismoney, SimpleRegionMarket, PlotMe, Multiverse-Core, MineResetLite, AuthMe, CreativeControl, Multiverse-Portals
>

Tego ci brakuje:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/mcore/
Opublikowano

Tak dzięki ale już to kiedyś wgrywałem i nie było wtedy rank na serwerze.

Ten plugin w niczym nie przeszkadza. Rangami zajmuje się kompletnie inny, więc on nie ma nic do tego ;) Możliwe, że po prostu miałeś jakiś błąd w permissions.yml wynikający z użycia taba lub polskiego znaku.

Opublikowano

Ten plugin w niczym nie przeszkadza. Rangami zajmuje się kompletnie inny, więc on nie ma nic do tego ;) Możliwe, że po prostu miałeś jakiś błąd w permissions.yml wynikający z użycia taba lub polskiego znaku.

Znasz się na pluginach?

Mogę Ci zaufać i dać dostęp do FTP i byś mi to naprawił?

Jak coś to mój skype gabcio19

A zrobiłem reset serwera i jak wpisuję ./f to nic się nie wyświetla a ./pl piszę że jest Factions.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam identycznie ... W /pl pokazuję , że mam MCore i Factions ( Wszystko na dobrą wersje craftbukkita ) Wpisuję /f - nic się nie wyświetla - Proszę o pomoc.

Jeżeli ktoś umie to naprawić, to proszę pisać na skype: "zamoj.pl"

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...