Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Pomoc w wyborze chempiona

lukaszd96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was prosić drodzy MPC'owcy o pomoc w wyborze chempiona.

Cena jest obojętna, chodzi mi o silnego chempa ale takiego naprawdę silnego (tak wiem że żeby był silny to trzeba umieć nim grać) myślałem nad Dariusem, Rengarem, Kha'zixem, jeżeli chodzi o inne postaci również jak najbardziej jestem otwarty na propozycję. Słyszałem że Rengar się zepsuł przez nerfy, Kha'zix również dostał po plecach. Także proszę o pomoc, linia? hmm tak naprawdę nie robi mi różnicy byle nie ADC.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Rengar nie został aż tak ,,zepsuty", nadal sieje on postrach ^^

• burst
  • triple q
  • slow
  • stun
  • niewidka
  • manaless
  • świetny pasyw
  • bonusy z furii
  • heal
  • top/jungle
  • system trofeów
  • przelicznik 100% AD na Q

928011413476457403957.png

Opublikowano

Kha wcale nie dostal tak mocno po plecach, nadal jest jedna z najsilniejszych postaci w grze, jego skill e(doskok) po zmaxowaniu jest jednym z najlepszych skillow w tej grze(lepszy od odskoku tristany) ma duzy harras, nadaje sie na az 3linie, poprzez ulti mozna ulepszac dodatkowo skille by mialy wlasnie dodatkowy efekt, niewidzialnosc z ulti, bardzo silny w late czynia z niego zajebista postac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Rengar

+burst
+świetne 1vs1
+wkurzający
+w late enemy pójdzie za daleko bez sojuszników = kill
+leczenie się
+ciekawa mechanika
+nie nudzi się
+unieruchomienie
+bonusy z W
+brak many
-dość wysoki CD ultimate w early

Opublikowano

Rengar prawdopodobnie najwyższy dps w grze do tego cc sustain mnóstwo unikalnych mechanik (dlatego tak ciężko go zbalansowa) kupa radoch z grania. Kha również niesamowity dps lepsza mobilność słabsze cc również sporo unikalnych mechanik i może odrobinę więcej "carry potential". Choć obaj są świetni i dający kuuuuupe radochy z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...