Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mapy resthea.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc podobno endymionek rozpakowal klienta resthea

masz moze ich mapy? albo ktos inny?:)) limit like i 5* w profilu

konto usuniete

Opublikowano

Mapa 4 wiatry czy jak jej tam jest dostępna na niemieckim forum już chyba z rok albo dłużej (sam ją miałem kiedy jeszcze się w to bawiłem)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Możesz poczekać, na dniach będzie nowy klient z którego sobie bez problemu rozpakujesz. Ale polecam od sobie zrobić minimapę od nowa, czego pewnie nie potrafisz, chyba że chcesz żeby gracze widzieli co chwila Resthea, Resthea.

sygnatura2.png

Opublikowano

będę na pc to podeślę Ci link na pw bo znowu jakiś mod z pizdy się spruje.

"Autor nie pozwolił na publikację"

:v

Opublikowano

będę na pc to podeślę Ci link na pw bo znowu jakiś mod z pizdy się spruje.

Bo przeciez nie musisz ich na chama podpisywać od kogo są -.-

ex

Opublikowano

Bo przeciez nie musisz ich na chama podpisywać od kogo są -.-

Dałem game.py jakiegoś serwera, nie wiem jakiego, w kodzie był podpisany 'jakistamserwer' a mod z pizdy #phoenix i tak usunął temat. Liderze ogarnij tę bandę.

czesc podobno endymionek rozpakowal klienta resthea masz moze ich mapy? albo ktos inny? :)) limit like i 5* w profilu

Nie mogę wysyłać Ci pw więc łap.

xxx

Opublikowano

Dałem game.py jakiegoś serwera, nie wiem jakiego, w kodzie był podpisany 'jakistamserwer' a mod z pizdy #phoenix i tak usunął temat. Liderze ogarnij tę bandę przyjebów.

http://www30.zippyshare.com/v/92802519/file.html

Zawsze jestem otwarty na takie sytuacje, wystarczy PW a ty na FB uderzaj w takich sprawach. Z linkiem najlepiej!

DODAJ SKAN, 1h :)

ex

Specjalista
Opublikowano

Dałem game.py jakiegoś serwera, nie wiem jakiego, w kodzie był podpisany 'jakistamserwer' a mod z pizdy #phoenix i tak usunął temat. Liderze ogarnij tę bandę.

http://www30.zippyshare.com/v/92802519/file.html

Ful paczka ??

Chodzi czy jest strona serwerowa i clientowa ?

@Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/7f4bcc0384da635d0cd0941e23fc8c08235bac135c3b530742b584e89366226f/analysis/

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...