Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto za IGC

_=KoleK=_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lexus lfa!(2000000igc)

Chevrolet Corvette Carbon limited edition.(1700000igc)

Porshe ya 2 milionz igc ale modelu nie pamietam

...

Opublikowano

Aut do kupienia jest sporo. Jeżeli tylko masz na nie miejsce to kup:

Audi R8 5.2 FSI Quattro - Auto do wyścigów DRAG w rajdach bezklasowych oraz w klasie A + - 1,700,000 IGC

Audi S5 - Auto do wyścigów DRAG w klasie C - 650,000 IGC

Audi TT RS - Auto również do DRAGów w klasie C - 750,000 IGC

BMW M3 GTR E46 - Auto głównie do ucieczek drużynowych w klasie A - 1,400,000 IGC

BMW M3 Sport Evolution - Auto do wyścigów w klasie B, zdecydowanie polecam - 850,000 IGC

Chevrolet Camaro ZL1 - Auto dobre do pościgów - 1,000,000 IGC

Chevrolet Chevelle SS - Auto też do DRAGów w klasie C, również świetnie sobie radzi - 450,000 IGC

Chevrolet Corvette Z06 Carbon - Auto całkiem niezłe do wyścigów w klasie A, mimo, że nie jest najlepsze, to bardzo wyjątkowe auto, polecam kupić - 1,700,000 IGC

Chevrolet Corvette ZR1 - Auto do wyścigów w klasie A, nieco wolniejszy ale zwinniejszy od wyżej wymienionego Z06, polecam - 1,800,000 IGC

Chevrolet El Camino SS - Auto całkiem niezłe do wyścigów w klasie B ale bardziej nada się do Pościgów - 1,000,000 IGC

Ford Mustang BOSS 302,69 - Auto do wyścigów w klasie B, może mierzyć się z czołówką chociaż jest trochę ciężki - 1,000,000 IGC

Lexus LFA - Auto z klasy S, które można nazwać kolekcjonerskim, nie nadaje się do wygrywania ale można go zakupić - 2,000,000 IGC

Nissan GT-R SpecV R35 - Auto do wyścigów w klasie A, średnio się spisuje ale można pojedzić - 1,700,000 IGC

Aut do klasy E nie będę opisywał, one się raczej nie zmieniają.

Powyższa lista oferuje sporo dobrych aut więc kupuj co sie da :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Dziwne, to jedne z moich ulubionych aut i nie zauważyłem ;p dobrze, że to zobaczyłem, już stoi w moim garażu, ohydny ten spoiler w nim jest, poświęciłem 300 sb za usunięcie go.

Rouccrx do czego najlepiej nada się Lancer Evo X?

Opublikowano

Evo X jak dla mnie to auto rekreacyjne. Najlepiej nadaje się do driftowania na Drift Hacku :D

W wyścigach zbiera się raczej kiepsko, może się nadać na pościgi ale jest już za dużo innych kandydatów na jego miejsce, więc szkoda marnować wyposażenia.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...