Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 min temu wbity silver 5 czy spadne?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, parę minut temu wbiłem silver 5 i siedziałem w brązie jakieś 4/5 miechów, więc trochę dużo gier przegrałem po 10 rankedach, dostałem brąz 1 ale szybko spadłem do 5 potem w 3 długo siedziałem a jak już wszedłem do 2 to do silvera zajęło mi jakiś tydzień dziwne trochę grając jedynie topa garenem i mida ziggsem.

Czy spadnę do brązu jeśli w nowym sezonie będzie wrzucać po mmr?

mam 141 win i 131 lose miałem jakieś 2 tyg temu jeszcze 30 coś rankedów na minusie ale ost 4 dni były:

8 win i 1 lose

4 win 2 lose

4 win 1 lose

i dzisiaj 9 win i 2 lose (te 2 to w serii xD)

W brązie 1 dostawałem najmniej 5 pkt ale to była 1 gra wygrana jak wszedłem do jedynki z której wyszedłem w 4 dni a potem to po 8 i od 50 + pkt szło 11-13 a po 50+ wgl nie przegrałem a przed 50 pkt

przegrałem i odejmowało 3-5 pkt.

I czy polecacie dalej ziggsa w silverze grać mida?

Opublikowano

Tak, Ziggs na midzie na każdym elo to dobry pomysł. Jeśli awansowało Cie do Silvera to znaczy, że system uznał, że masz wystarczające MMR. Nie powinno Cie zrzucić, po co w takim razie Cię tam dało. Próbuj wyjść wyżej, my nic nie wiem na 100%, a będąc W Silver IV masz większą pewność

Opublikowano

Dziś już nie zagram rankeda, bo śpiący jestem ale ile tak około mogę liczyć, że dostane za wina i lose?

I czy przed tym rozpoczęciem nowego sezonu 14 stycznia lub za miesiąc widziałem dwa tematy na mpc nie wiem któremu wierzyć :D

Ale mniejsza z tym czy do rozpoczęcia nowego sezonu mogę spaść do brązu? (chodzi mi o kilka przegranych na 0 pkt)

Czy dopiero po nowym sezonie?

Opublikowano

Różnie... nie ma określonego systemu, który powie Ci ile dostaniesz konkretnie punktów a ile stracisz. Na oko +20/15 i -10/15

Nie, nie możesz spaść do brązu (jedyna obecnie możliwość to nie grać rankedów przez 28 dni mając 0 pkt). W S4 będzie możliwość degradacji do dywizji niżej jeśli przegramy 10 rankedów pod rząd mając 0 pkt.

Opublikowano

Dobra, jeśli moderator league of legends myśli podobnie jak KulkaZiom to może zamknąć temat.

dodam, że mam skina do garena i ziggsa

Garen ze stalowego legionu

Ziggs śnieżny (ten świąteczny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...