Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem gdy wgram pliki terenzo to wszystko ładnie śmiga, lecz po restarcie już nie mogę się zalogować do gry i do navicata(wyskakuje, że serwer nie jest online) Lecz do fillezilli mogę :/ ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

jakis sysser po przeładowaniu serwera? Musiałeś coś zedytować w czasie jak serwer był włączony, a po włączeniu już się nie włączył bo po prostu popełniłeś jakiś błąd ;p

sygna.jpg

Opublikowano

jakis sysser po przeładowaniu serwera? Musiałeś coś zedytować w czasie jak serwer był włączony, a po włączeniu już się nie włączył bo po prostu popełniłeś jakiś błąd ;p

właśnie w tym ból że teraz na szybko zrobiłem w celu testu i za pierwszym razem się łączy lecz za drugim po reebocie już nie chce :D jedyne co się łączy to fillezilla

Opublikowano

właśnie w tym ból że teraz na szybko zrobiłem w celu testu i za pierwszym razem się łączy lecz za drugim po reebocie już nie chce :D jedyne co się łączy to fillezilla

No to najwyraźniej z jakiegoś powodu nie odpalają ci channele.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...