Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z "Magikiem"?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To był skoczek ze schizofrenią. Był ćpunem, "raperem", chujem. Zostawił rodzinę ponieważ był nieudacznikiem życiowym. Jedyne co mu wyszło w życiu to rap, którego i tak jest w chuj. Zeskoczył z 9 piętra. Nagrywał w Kaliber 44 i Paktofonice.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Ja to się dziwie jak można nie wiedzieć kim był Magik ?

Magik nagrywał w Kaliber 44 ( psycho rap ) i Paktofonice z Fokusem i Rahimem ( Rap ). Popełnił samobójstwo skacząc z 9 pietra w święta jak chcesz wiedzieć bardziej to poczytaj na wikipedii albo obejrzyj film ,, jesteś bogiem ,, bo myślę że został dobrze nakręcony

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

On wyskoczył tylko po bułki do sklepu.

Sam sobie taki los zgotował więc tak jakby nie ma co żałować ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

jebać magika, bo był słaby raper i jaranie mu podkręciło schizofrenie i się skończyło skokiem.

A teraz apel do gimbusów, słuchajta. Zobaczcie jak internet na was działa, zobaczyliście kilka obrazków/memów i już poczucie winy zeszło bo wszyscy tak robią ?

załóżmy że wasza babcia umarła na zawał, jest kurwom jebaną bo sobie szmata jebana nie wytrzymała ? chcielibyście żeby śmierć waszych rodzin była rutyną?

gify waszych rodzin z podpisem "to ta suka która wyjebała się na ryj niech zdycha ?"

Cmentarz to miejsce gdzie wszyscy są sobie równi.

PEACE JOŁ #WPIERDOLTRUSKUL #DIOXPIZDA #ALCMDZ #SWAAG

@down

szmato pls

Opublikowano

jebać magika, bo był słaby raper i jaranie mu podkręciło schizofrenie i się skończyło skokiem.

A teraz apel do gimbusów, słuchajta. Zobaczcie jak internet na was działa, zobaczyliście kilka obrazków/memów i już poczucie winy zeszło bo wszyscy tak robią ?

załóżmy że wasza babcia umarła na zawał, jest kurwom jebaną bo sobie szmata jebana nie wytrzymała ? chcielibyście żeby śmierć waszych rodzin była rutyną?

gify waszych rodzin z podpisem "to ta suka która wyjebała się na ryj niech zdycha ?"

Cmentarz to miejsce gdzie wszyscy są sobie równi.

PEACE JOŁ #WPIERDOLTRUSKUL #DIOXPIZDA #ALCMDZ #SWAAG

Nie wiem czy troll czy zwykły nieudacznik życiowy...

Opublikowano

Najebau się i powiedzieli mu żeby skoczyl po towar. To zrozumiał zbyt dosłownie i skoczył z okna hehehe XDD

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Raper w zespole Paktofonika, dość stary zespół.Popełnił samobójstwo skacząc z okna.Chyba rok temu zrobili film o Paktofonice i masa ludzi się o nim dowiedziała, zwłaszcza gimbusy, które potem stawiały "znicze" na yt i pisały jak to one słuchały od zawsze Paktofoniki.Czy to był dobry zespół? Na pewno dużo lepszych od tych dzisiejszych Pezetów, ganjów mafii i tak dalej.

Opublikowano

Raper w zespole Paktofonika, dość stary zespół.Popełnił samobójstwo skacząc z okna.Chyba rok temu zrobili film o Paktofonice i masa ludzi się o nim dowiedziała, zwłaszcza gimbusy, które potem stawiały "znicze" na yt i pisały jak to one słuchały od zawsze Paktofoniki.Czy to był dobry zespół? Na pewno dużo lepszych od tych dzisiejszych Pezetów, ganjów mafii i tak dalej.

Pozdro, dalej porównuj rap (paktofonika) do dubstepu (pezet)...

Opublikowano

Raper Polski taki bardzo przeciętny, popełnił samobójstwo bo miał problemy z głową itp ... Tak już jest w tym świecie ^^

Opublikowano

Pozdro, dalej porównuj rap (paktofonika) do dubstepu (pezet)...

Przecież napisałem, że Paktofonika jest przynajmniej dla mnie lepsza od dzisiejszego rapu i niestety twory Pezeta czy innych pseudo raperów się zaliczają do tego gatunku.

Opublikowano

Przecież napisałem, że Paktofonika jest przynajmniej dla mnie lepsza od dzisiejszego rapu i niestety twory Pezeta czy innych pseudo raperów się zaliczają do tego gatunku.

Twory "Pezeta" nie zaliczają się do tego gatunku, chyba, że znowu zmienił gatunek.

@Dość o tym, to nie jest temat o pezecie i co on nagrywa

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

@up zamknij ryj

Magik był bardzo dobrym raperem, będąc w kalibru już był znanym i szanowanym artystom. Czesław Miłosz nawet omawiał jego tekst z kawałka "Film" ze studentami. Każdy jego kawałek miał zajebisty klimat i przekaz, ale jak każdy człowiek popełniał błędy. Nie wiadomo czemu się zabił, są różne teorie, jedną jest np to że dostał wezwanie do wojska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...