Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym szybko sie wybić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, siedzę w S1 no ale mam niskie mmr, dobiera mi ludzi z S3.

No i tu jest moje pytacie, jakimi skryptami ( darmowymi ) i postaciami mogę szybko wbić Gold 4 +++ ?

Opublikowano

Jak dla mnie to

Mid: Katarina, Ryze (skrypty na syndre nie są za dobre moim zdaniem, a z Akali bywa różnie). Jeśli bierzesz first pick kate i dostajesz silną kontre typu fiddle,diana.. hymm riven, alistar, jarvan czy cokolwiek z CC też da się w late gamie dużo ugrać, tylko trzeba przeczekać początkową fazę gry :D

Top: Plugin do Teemo. Ktoś wymienił wyżej Riven.. nie polecam w sumie - grałem na Pluginie Sida i niby działa jako tako, ale z wbiciem golda raczej ciężko

Adc: SAC+Vayne's Mighty Assistant, ewentualnie jinx też daje nieźle radę, choć czasem ten skrypt potrafi irytować

Support: Może być Zyra Kaina - tylko trzeba naciskać spacje jak jesteśmy stosunkowo niedaleko wrogów by coś trafić. Ja sam wolę grać lulu/nami/tresh bez cheatów bo mam wtedy lepsze rezultaty.

Jungle: nic mi nie przychodzi do głowy.. ktoś wyżej wymienił lee sina.. ale free lee ssie i nie trafia z Q. Napewno warto użyć jungle timer + auto smite. Ja gram jungle raczej bez cheatów Hecarimem/Jarvanem/Amumu.. Mobilni tankowie, raczej ich combo nie jest zbyt skomplikowane więc cheat nie potrzebny.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...