Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z nowym kompem

sebastosMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około tydzień mam nowy komputer sam składałem i all instalowałem i dziś zauważyłem pewien problem a mianowicie

siedzę na nim z 1/2 godziny i np wyjdę z gry wejdę w mój komputer i jest ten taki zielony pasek ładowania i to trwa i trwa( win7) .... zrobię np nowy dokument w notatniku na pulpicie i go nie widać na nim dopiero po restarcie jest widoczny stworzony plik w tym czasie zużycie procka to 1-5% ram około 2gb (czyli norma z odpalonym ts3 i przeglądarką)temperatury podzespołów w normie czyli karta 30 stopni procek 36 stopni.

Macie pomysł o co chodzi ?

Dodam że jak chcę wyłączyć komputer w tym stanie to zamykanie systemu windows nie ma końca i zostaje mi przytrzymanie przycisku power

Po restarcie kompa wszystko jest dobrze na jakiś czas a potem to samo help me :D

Druga sprawa mam klawiaturę : Genius KB-G265 i w menadżerze urządzeń jest ona wyświetlana jako nieznane urządzenie

rmoiyq.png

Opublikowano

Wiesz ,co posiadałem podobny problem z tym że nie mogłem wyłączyć systemu i coś mi się jeszcze spieprzyło ,ale to było w win 8 . Okazało się ,że pobrałem złego/zepsutego windowsa . Tak tak pobrałem ,ale ty pewnie też . Zainstaluj jeszcze raz ,bo to są dwie możliwości

1. Jesteś pajacem i pobierałeś byle co z netu i masz jakieś virusy

2. System jest skopany ;)

kxAyLut.png

Opublikowano

a ten problem występuje jakiś czas po odpaleniu . Nie zawsze on występuje np na nockę go zostawię i coś pobieram i rano jest dobrze kurde nie wiem czemu się to dzieje

up like za odpowiedź

HELP HELP :D

wirusów nie ma ^^ może to być opcja nr 2

rmoiyq.png

Opublikowano

trochę się pobawiłem i zauważyłem że problem pojawiał się dopiero po połączeniu z internetem ( bez połączenia mogłem grać/oglądać itd kilka godzin i nic się nie działo ) więc zaktualizowałem sterowniki od kart sieciowej i mojego modemu ( bo mam modem ;( ) i wszystko chodzi jak powinno ^^ jak problem znowu się pojawi to pewnie zainstaluje nowego windowsa

Można zamknąć sprawa rozwiązana ( na razie :D )

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...