Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin który blokuje x-ray (Nie otherdrops)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie!

Mam do Was jedno, zasadnicze pytanie. Czy jest w ogóle plugin na wersje 1.6.4/1.7.2/1.7.4 który blokuje w 100% x-ray'a? Nie chodzi mi tutaj o OtherDropa, ponieważ jest on na każdym serwerze.

Kiedyś się lepiej grało, ponieważ gra była normalna. Odkąd pojawił się OtherDrop minecraft stracił swój urok oraz zniknęły pluginy z serwera typu Orebfuscator.

Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy plugin Orebfuscator bardzo obciąży serwer? Jak ten serwer obciążony tym pluginem odciążyć? Wgrałem ten plugin, ale na serwerze pojawiły się straszne lagi.

Opublikowano

Czy ja wiem miałem go kiedyś na serwie i miałem lagi ale może dla tego że miałem mało ramu +gracze i inne pluginy ;p Według mnie zbytnio nie laguje wgraj i zobaczysz co Ci się bd działo na serwie ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

W silniku Spigot jest możliwość "anty x-ray" Opcje tą możesz włączyć w głównym folderze z serwerem w pliku Spigot.yml

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wypowiedź! Macie like za każdą pomoc + Orebfuscator został zaktualizowany do wersji 1.7.4 i nie potrzebuję pluginu nolagg, i nie laguję. Może lagował dlatego, że był na wersje poprzednie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...