Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd się bierze coś takiego ?

DyeRek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę się żalił i płakał jak to ja się źle czuje w bronzie 1 więc jak masz zamiar hejtować i mówić że jestem słaby to wypierdalaj z tego tematu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Gram RANKEDA mój poziom to Bronse 1 40 LP. W lobby jacyś "premade" chcą iść na bota to mówię ok wezme topa wszystko ładnie pięknie ale ci cali premade wzieli xina i olafa o.O na midzie był urgot a ja z alistarem na topie (żaden nie pomyślał o jungli jako że alistar mówił że on pójdzie do jungli). Skurwiele wyfeedowali dravena na bocie do 10/0 w 10 minucie i przegrałem gre przez nich. Powiedzcie mi jak się dostosować do takiej sytuacji ? Wyjść i mieć na to wyjebane czy starać się wygrać z dravenem 10/0 który użyje 2x Q i nie żyje ? Chciałbym wkońcu wyjść z tego pierdolonego bronzu ale przez takich pojebańców jak ci których spotkałem w grze (w dodatku mówili po jakimś madagaskarskim)

Screeny z tej parodii gry.

61078347065646557794.jpg

92625880468156000061.jpg

Opublikowano

Jakbyś miał umiejętności ponad Twoją dywizję to byś nie miał statów 2/6 oraz 90 farmy w 20 minucie.

Myślę że jakbyś się nafeedował to byś mógł to wygrać,yasuo jest mocną postacią,a co do samego troll team'u to musisz to przeboleć i grać dalej(nie zawsze masz nobów w teamie).

Opublikowano

tak gdybym miał umiejętności to zabiłbym dravena który gankuje mi topa przy score 7/0 i odizolowywuje mnie od farmy. Kurwa weź mi tu nie pierdol bo nawet typ diament 1 by go nie zabił.

Opublikowano

tak gdybym miał umiejętności to zabiłbym dravena który gankuje mi topa przy score 7/0 i odizolowywuje mnie od farmy. Kurwa weź mi tu nie pierdol bo nawet typ diament 1 by go nie zabił.

Wyluzuj-to tylko gra ...

Popatrz na sytuację z innej strony:weź teraz Ty się nafeeduj tak jak Draven tylko ty na topie,a on na bocie,wtedy nie dość że by się bał Ciebie gankować,to jeszcze mógłbyś wycarrować mecz.

Opublikowano

Heheh, kocham takie tematy. Lubię się pośmiać z takich meczy.

Musisz po prostu nauczyć się jak carrować. Lepiej farm, roamuj, nie flame'uj, focusuj w team fightach carry z enemy teamu.

Jeśli są tacy sfeedowani to nie walczcie z nimi, farmcie. Pilnujcie dragona i chrońcie nashora.

Opublikowano

Heheh, kocham takie tematy. Lubię się pośmiać z takich meczy.

Musisz po prostu nauczyć się jak carrować. Lepiej farm, roamuj, nie flame'uj, focusuj w team fightach carry z enemy teamu.

Jeśli są tacy sfeedowani to nie walczcie z nimi, farmcie. Pilnujcie dragona i chrońcie nashora.

jak się lubisz śmiać to popatrz czasem do lustra to się zlejesz ze śmiechu. :D

@topic

@up

Taa ciekawe jak mamy pilnować dragona i nashora jak w 19 minucie mieli barona i nie mieliśmy jak z bazy wyjść ;x gratuluje ci inteligencji na poziomie równym 0 ! Co do farmy to pisałem wyżej jaka była sytuacja.

Opublikowano

Nie masz co płakać bo w silverze są też takie osoby i nawet gorsze. Tak jak panowie wyżej, naucz się carrować gry, i też jak mówisz że miałeś noob team to trzeba było im pomagać a nie wyzywać. Mój kolega Diamond 2 też ma trolli, afk, feederów. W każdej dywizji tak jest więc nie ma co się użalać

xh56.png

Opublikowano

jak się lubisz śmiać to popatrz czasem do lustra to się zlejesz ze śmiechu. :D

@topic

@up

Taa ciekawe jak mamy pilnować dragona i nashora jak w 19 minucie mieli barona i nie mieliśmy jak z bazy wyjść ;x gratuluje ci inteligencji na poziomie równym 0 ! Co do farmy to pisałem wyżej jaka była sytuacja.

Sam miałeś staty, prawie takie jakie Twoi sojusznicy, więc według mnie tutaj nie ma o czym dyskutować. Graliście jak graliście, gry nie cofniecie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jesteś poprostu zajebisty, a twoi teamaci są pizdami i nie pozwalają wybić się takiemu pro playerowi jak ty. TSM czeka na ciebie w lcs-ach.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Czuję, że powinieneś być w diamondzie, ale przez te noob teamy siedzisz w brązie :/

A na powaznie, jak nie mozesz wyjsc z brązu to najwidoczniej jest to twoje miejsce.

Opublikowano

Słuchaj, najważniejsze w takiej sytuacji, gdy przeciwnik jest nafeedowany to nie tracić kontroli nad sobą, tak - gdy sie denerwujemy, probujecie zabic tego nafeedowanego i takie tam, ale uwierzcie mi, ze lepiej spokojnie grac, kupowac wardy, napewno was nie zaskoczy, a jak oddales przeciwnikowi 2 kille, a moze wiecej to juz nie probuj z nim walczyc, bo raczej nie masz szans, stoj pod wieza i farm, a gdy jungler chce zgankowac, a pod wieza masz dobrze, nie musisz sie o nic martwic, to po co ma gankowac... a tak wgl to dravena mozna bardzo latwo lapac, rozumiem, ze skilla masz mniejszego niz ten ich draven, bo ty sie tak nie mogles nafeedowac, ale mimo wszystko probuj, czasem gry sie zdarzaja nie do wygrania, a czasem to wy wygrywasz gry nie do przegrania ;-) takich gier jest stosunkowo malo, ze calkowicie nie da sie wygrac, w wiekszosci wszystko jest wazne od twojego skilla, ale jezeli juz ci sie trafia nie ma co sie zamartwiac, nie graj juz dzis jak jestes taki zdenerwowany, wyjdz sobie z kolegami i jak wrocisz uspokojony to zacznij nastepna gre, czasami ci sie trafi seria trolli, ale taka gra... czasami ci sie tez trafi seria pro skillow, tylko, ze ludzie niestety rzadziej zauwazaja, ze w przeciwnym teamie ktos feeduje, niz w swoim i mysla tylko o tym, ze to oni maja noobow w teamie, a ile razy przeciwnicy mieli takich noobkow? nie wiesz? spojrz czasem, w prawie kazdej grze ktos feeduje, w twoim albo przeciwnym teamie, a mimo to gra jest ciekawa. Tez jest roznica miedzy unskillem, a feederem, bo czasem moze po prostu zle pojsc na lini i bedziesz feedowal, ale w team fightach i tak tam nadrobisz i bedziesz mogl cos zrobic

*Uzylem okreslenia noob nie do obrazenia, lecz do okreslenia osoby ktora gra... slabo/feeduje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...