Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik Mc;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam pliku mc do ktorego mozna wpisac ip serwera;]

Za pomoc dam *5czke;]

Do Modów; Możecie mi zdjąć te 10% ?:D

Opublikowano

Oo szukalem ale nie znalazlem;p

Edit szukam pliku MC ale zeby dzialal do PLa ;] bo tamten jest do chinskiego xD Takze prosze o plik MC do polskiego metina;]

Opublikowano

Sory wiem ze nie mozna dublowac postow dpiero po 24h ale ja bardzo potrzebuje tego pliku MC do polskiego metina;p

Prosze o nie zamykanie i nie warnowanie ;p Prosze podajcie ten plik ale zeby on dzialala do PLa a nie Chinskiego;]

Opublikowano

Sory wiem ze nie mozna dublowac postow dpiero po 24h ale ja bardzo potrzebuje tego pliku MC do polskiego metina;p

Prosze o nie zamykanie i nie warnowanie ;p Prosze podajcie ten plik ale zeby on dzialala do PLa a nie Chinskiego;]

Nie wiem Nie korzystam z nich ja wole spolszczenie do kazdego serwa (potrzeba ci tylko ip) zaraz upne i dam ci link

@ Tutaj Masz te pliki :

To jest ukryta treść, proszę

A tutaj Skan:(wykrywa trojany nie wiem czemu ale to chyba przez plik MT2 ktory laczy nas przez ip (LACZY i daltego trojany) ja korzystam i dziala nie chchesz nie sciagaj

Opublikowano

Link do plików Polskiego i Chińskiego, gdzie należy zmienić Ip w pliku mc.txt na twoje wybrane:

Skan:

Pozdrawiam

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.