Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wam też tak dobiera ?

iZiggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jestem w Goldzie 5. Grałem sobie rankeda z kolegą, zaczyna się gra, wbiłem sobie na lolnexus żeby zobaczyć enemy team, patrze a w moim teamie 3 unrakedy ...

Dziś sytuacja podobna, ale grałem sam i był 1 unranked ...

To nie jest bug strony, bo sprawdzałem ich lolkinga.

Wam też takich dobiera ?

Opublikowano

Pewnie masz niskie MMR i przez to dobiera Ci "unranked'ów"(pamiętaj że każdy unranked na początek ma 1200 MMR,więc po ok. 8/9 wygranych już ma MMR podobne do gold'a).

Do tego pewnie kolega był słabszy(miał niższe MMR).

Opublikowano

Wątpię żeby tamci wygrali 8/9 gier, ale jeśli tak jest to chyba trza zacząć grać na serio.

Trzeba,trzeba-jak teraz jesteś w goldzie V to mając niskie MMR będziesz mógł spaść do silver'a,więc teraz musisz jak najwięcej wygrywać.

Opublikowano

Skoro wygrali (chyba) jakąś tam ilość razy to mieli zagwarantowany Silver, dlatego ci ich dobiera, będąc w G5 jesteś piętą w Silverze 5 ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano

Masz strasznie niskie mmr. Musisz naprawdę wziąć się za grę. Wybijaj się bo w s4 wylądujesz głeboko ;/

U mnie sytuacja jest na odwrót :D. Gold V, a dobiera mi już plat III+

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Masz strasznie niskie mmr. Musisz naprawdę wziąć się za grę. Wybijaj się bo w s4 wylądujesz głeboko ;/

Co ty robisz w gold V człowieku, powinieneś dostawać +25 za wina i -10 za lose

Opublikowano

Ja dziś wbiłem silver II, najpierw grałem na midzie vs gold I wygrałem, ale tylko dzięki freaking good evade <3 A w next grze byłem na riven z platyny V...

b_560_95_1.png

Opublikowano

o lol, ja mam brąz5 a ostatnio mi challangera do teamu dobrało a tak na ogół dobiera mi same diamenty

Opublikowano

Co ty robisz w gold V człowieku, powinieneś dostawać +25 za wina i -10 za lose

Spadłem do silver II po przenosinach. Gram teraz sobie powolutku. Przykładowo: Silver I - Win 28+ LP, Lose -4LP :)

Jak nie wierzysz możesz sprawdzić przeciwników na moim lolkingu ;).

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Spadłem do silver II po przenosinach. Gram teraz sobie powolutku. Przykładowo: Silver I - Win 28+ LP, Lose -4LP :)

Jak nie wierzysz możesz sprawdzić przeciwników na moim lolkingu ;).

No chętnie bym zobaczył....

Opublikowano

Jest czym się chwalić ??? Ze jak jesteś w goldzie i dobiera platyny ??? Obecne ligi to gówno a nie ligi około 80% graczy w ligach jest przez przypadek i nie potrafią grać . Ale co tu zrobić sam przestałem grać rankedy przez pseudo graczy tak to można chyba napisać . A jak gram normale to przeważnie z diamenta 1 i rzadko kiedy z cherengerami :) Róznica prawie 200 gier wygranych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...