Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Supply Box oraz FRM CFRP

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie ponieważ mam już dużo tych Supply Box ale co z tego skoro trzeba je otworzyć Gold Key'em a on jest już za nexon cash.. jest jakiś sposób na zdobycie za darmo tego key'a?
Drugie pytanie to dotyczące tych itemów do craftowania broni jak zdobywać te FRM oraz CFRP?? za co je się dostaje za poświęcony czas w grze?

Opublikowano

1. Niestety klucze tylko za NX'y.

2. Dostajesz za grę. Za zabicia itp. nie ma jakiejś bariery czy coś. Otrzymujesz je losowo. Najlepiej "wypadają" na Deathmatch'ach.

1389306494-U1084641.png

By Me.

Opublikowano

Castio, jak dla mnie to wszędzie dostaje się tak samo, tylko że dostaje się to za zabijanie. A na Deathmatch'ach możesz dużo więcej ludzi zabić niż na Explosive do więcej razy wypada :) I mi najczęściej wypada to jak zabije kolesia a on w ogóle nie strzeli z broni, tak najczęściej mi to leci.

Opublikowano
. jest jakiś sposób na zdobycie za darmo tego key'a?

Jest. Z Random Gifta czasami wypada ale niestety bardzo rzadko. :)

Zresztą te supply box i tak nie są nic warte i nie opłaca się ich otwierać. Już lepiej kupić sobie coś za NX.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...