Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa i rasa dla początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje porady, kim zagrać. Bede gral na serwerze mysle x10 cata 4.3.4, preferuje gre pvp. Jakaś łatwa, ciekawa i zarazem dobra postać do pvp dla początkującego ? Prosiłbym również z uwzględnienem najlepszej rasy u hordy i ally.

Opublikowano

Jeżeli chcesz osiągać dobre wyniki w PvP oraz PvE to nie ma pojęcia "Łatwej klasy", liczy się maksymalne opanowanie swojej postaci, by równać się z najlepszymi.

Można też rzec, że są prostsze postaci do opanowania, polecam Ci do pvp huntera, druida, pala retri.

Rasa u ally to human a u hordy to undead, ze względu na racial.

Opublikowano

Panie szanowny moderatorze, Wniosłem wiele do tematu, bo gdyby nie mój post to by autor próbował zrobić druida humana co jak wiadomo jest nie możliwe, że chyba nie widziałeś wowa na oczy to wypad z tego działu.

Co do tego która klasa łatwa to podałeś patch i że preferujesz pvp, ale nie podałeś roli jaką chcesz pełnić w pvp, więc tak resto szaman jest w miarę łatwy i przyjemny.

A co do dpsó w pvp to rogala zrób i wyfarm legendarne daggery.

Opublikowano

Wszyscy mówią, że hunter do pvp jest dobry i łatwy do ogarnięcia. Tak na prawdę to jeśli chcesz "ogarniać" jakąś klasę to musisz wiedzieć co robi każdy spell itp. Ogarniętego huntera pvp będzie ciężko zabić tyle, że tak jak napisałem wcześniej musisz znać każdy swój czar. Na cata hunter dostał możliwość strzelania w biegu więc jest ok :) Moje zdanie jest takie: wybierz klasę i rasę która Ci się podoba, i tak jaka to by nie była klasa i tak będziesz musiał ogarnąć. No ale jeśli już to ja Ci polecam huntera bo moim zdaniem jest dosyć fajny. Tak jak napisał nerv234 musisz podać rolę jaką chcesz pełnić w teamie bo tak nie da rady ( tank,healer,dps ).

Mag chyba nie jest jakoś szczególnie trudny, z tego co widziałem to ma fajną mechanikę gry na frost pvp. Może nawet na maga się przesiądę :P

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...