Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] itemy z oryginalnego klienta na modzie; prośba o gotowca

Emil :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, i mam do Was prośbę.
otóż zkorzystałem z dwóch tematów z tego forum, i wygląda to tak: wszystko zrobiłem poprawnie, wszystko jest, bez błędów ale po prostu nie działa. i tu moja prośba:
przygotowałby ktoś moda specjalnie spreparowanego pod iMetina? ws mapy, EQ etc (może być nawet i okno logowania; byle były funkcje KM na iMetinie). prośba o tyle łatwa że mod ma mi działać jedynie na iMetinie.

i tak, jestem leniem ale po prostu od 2h siedze kombinuje, item_proto i item_list mam w MODzie, wypakowane z locale, caly folder pack przekopiowany, uruchamiane przez ConnectHelper, (item_proto/list odpowiednio wpisane)

ja juz po prostu nie daje rady (wszystko dobrze zrobione a niedziała)
więc oddaje zabawe Wam :D

z gory dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

do Imetin nic nie znajdziesz kamermod działa tylko do 100mapki potem nie ma map nie idzie ich wyciągnąć z klienta pliki w pack są zapisane mbe i niby bardzo ciężko je rozpakować już nie jedna osoba szukała jakiś hacków na imetin i nic sam tam gram i nie ma nic ciekawego:D

Opublikowano

właśnie o to bym prosił xD
bo rozpakowałem odpowiednie pliki; atlasinfo, itemproto, itemlist, mobproto moblist wszystko (caly plik ktory to trzyma) rozpakowany do "mod" w KM przekopiowany pack i nic. KM chodzi jak chodziło, tj bez zmian.
pisząc temat miałem na mysli, czy ktoś mógłby pobrać aktualnego imetina, KM i dostosować KM pod tegoż priva (inne serwery nie muszą chodzić, nie zależy mi na nich). czyli o przerobienie KM SF2011 pod iMetin; tak jak jest KM Metin2 PL, tylko zeby byl KM iMetin

EDIT: mi nie tyle chodzi o hacki, co boty które są na iMetku; forma ułatwienia gry a nie oszukiwania innych :D

czyli SH WH SA (szybki atak) Trans i BS2 (trans na poli: mamy poli zamieniamy sie transem w ninje bijemy 2x szybciej + SA czyli 4x niz na poli)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...