Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wielki problem! - POMOCY !

mitrix179

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosta sprawa. Odinstaluj sterowniki radeona w trybie awaryjnym za pomocą programu DriverCleaner. Wybierz wtedy sterowniki z listy od AMD i zwyczajnie je usuń. Dzieje się to przez to, że resztki sterowników AMD (o ile w ogóle je odinstalowałeś) konfliktują ze sterownikami Nvidii.

Tak, odinstalowałem AMD Catalyst, nie jestem taki głupi ;)

Opublikowano

Przepraszam za długie nieodpowiadanie, ale teraz odpowiadam, nie tylko w BF mi się tak dzieję. Podczas nagrywania np. minecraft tak samo mi się dzieję tylko teraz już inny komunikat:

http://imageshack.com/a/img607/4048/yu44.jpg

Sterowniki mam najnowsze. Gier z torrentów nie pobieram ŻADNYCH. Dodam, że dokładnie po zmianie karty graficznej problem zaczął się pojawiać. Chyba nie będę musiał z powrotem wkładać tego biurowca HD6670 ??? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Podaj aktualną specyfikację komputera. Póki co wiemy, że miałeś HF6670, a co teraz, to wróżyć nie umiemy.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Jak pisałem tylko kartę graficzną zmieniałem.

Specyfikacja:

CPU: AMD Athlon II x2 270 3.4Ghz

GPU: Palit GTX 650Ti Boost

PSU: Corsair VS 550W

MOBO: MSI 760GM-P21(FX) (MS-7614)

RAM: 4GB 1333Mhz Palit

HDD: Maxtor 300GB 7200RPM

Nagrywarka: Jakaś od Samung

Opublikowano

Prosta sprawa. Odinstaluj sterowniki radeona w trybie awaryjnym za pomocą programu DriverCleaner. Wybierz wtedy sterowniki z listy od AMD i zwyczajnie je usuń. Dzieje się to przez to, że resztki sterowników AMD (o ile w ogóle je odinstalowałeś) konfliktują ze sterownikami Nvidii.

@down

Po dezinstalacji usuń pozostałości tym programem.

Opublikowano

Nie usunęło żadnych plików windowsowych. Wszystkie pliki są od ATI. Spróbuj innym programem, bo jak widzisz są pozostałości oprogramowania.

Jak nie to w ostateczności format i instalacja windowsa od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...