Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do 3150

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Refresh robimy conajmniej co 24h ale ja za ta cene polecilbym Ci Udyra, skoro chcesz go kupic, a jest to postac dobra to czemu nie. Jego zalezy sa takie ze ma stuna/przyspieszenie z jednego skilla, kazdego dogoni, duzego dmg z q i dodatkowa predkosc ataku, pasywka rowniez daje nam predkosc ataku za zmiane skilla. Ma dodatkowo ochronke z w, a takze leczenie, a jego skill r bije dmg aoe i co 3 ataki zadaje dodatkowy dmg magiczny. Polecam

sstwc.jpg

Opublikowano

Sivir:

-wysoki DMG

-rykoszet

-bonus do szybkości ruchu oraz ataku

-harass

-mocne 1v1

-shield(kontruje jednego skill'a)

Opublikowano

Refresh robimy conajmniej co 24h ale ja za ta cene polecilbym Ci Udyra, skoro chcesz go kupic, a jest to postac dobra to czemu nie. Jego zalezy sa takie ze ma stuna/przyspieszenie z jednego skilla, kazdego dogoni, duzego dmg z q i dodatkowa predkosc ataku, pasywka rowniez daje nam predkosc ataku za zmiane skilla. Ma dodatkowo ochronke z w, a takze leczenie, a jego skill r bije dmg aoe i co 3 ataki zadaje dodatkowy dmg magiczny. Polecam

Wiem, jestem na tym forum od 2k11, ale juz się nie bawie w te konta tak na powaznie, mam w dupie czy mam avka, 55%, czy kurwa ładny profil. Mam w dupie też regulamin. Zbanują mnie za 100% to zaloze nowe konto, proste. Co do udyra to chyba kupie. Na jaką linie się nadaje? Kogo kontruje, a przez kogo jest kontrowany?

@Up

sivir nie ma słabego ulta? Daje tylko speeda..

@2up

o katarinie pomysle

finalrender.png

Opublikowano

Udyr

+świetne early
+stun
+mobilny
+life steal
+top/jungle
+świetne ganki
+wytrzymały
-słabo pushuje miniony
-mało AoE skilli
-brzydki model

Opublikowano

Udyr nadaje się do głównie do Jungli dzięki stunowi oraz mobilności ma dosyć efektywne ganki, jednak na top'a również ujdzie.

Co do kontrowania to zapraszam tutaj:

http://www.lolcounter.com/champ/udyr

Katarinkę jeszcze raz Ci polecam, jak nie ma zbyt wielu CCków przerywających jej ulti, jest to po prostu postać siejąca rozpierdol, a bardzo łatwa do ogarnięcia :>

Opublikowano

Może Akali na mida ?

• niewidka (,,plamka")
  • dash
  • Vamp Spell z pasywa
  • dobre combo
  • ulti odnawiające się po killu
  • złapiesz kilka fragów w early i siejesz postrach w late
  • ,,ładunek" z Q
  • E może zadać DMG kilku osobą (z tego co wiem nie AoE, tylko przed sobą)

928011413476457403957.png

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Krytplank.

+ Q z kryta w late pociska 50% hp adc

+ W cleanse + heal (OP, zatrzymuje każde CC)

+ E boost do AD i speeda

+ globalny ult

+ slowdown + truta pasywka

+ duuuuużo golda

- manożerny

+/- papierowy (można pod nim zrobić malleta czy gauntlet, w końcu zawsze to jakieś dodatkowe CC a i armor/hp wejdzie

Jedyną kontrą na niego jest panth/fiora i banshee.

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...