Er3oR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witajcie, Mam problem. Od pewnego czasu próbuje się zalogować do yatqa i putty ale ciągle występuje błąd. Wszystko robie dobrze, wpisuje ip, port 10011 , telnet i daje połącz gdy wpisze prawidłowo dane to wyskakuje to Natomiast w YATQA to Odznaczyłem anti-floda więc o co chodzi? Odpowiedź która mi pomoże i będzie działało = 20 lików - 2 limity ,,Vape is good, vape is my life" Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Spróbuj połączenie SSH na putty. To jest VPS ? Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wejdz do mnie na serwer, dam ci adres na priv. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
Champion1226 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 zresetuj serwer i spróbuj Odnośnik do komentarza
KryszkaPL Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zaznacz te permy: • b_client_ignore_antiflood • b_client_issue_client_query_command • b_virtualserver_select Odnośnik do komentarza
Er3oR Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @up To samo. @kurwisko Tak VPS , ssh nie działa tylko czarny ekran i nic więcej. Żadnych poleceń nie moge wykonywać. ,,Vape is good, vape is my life" Odnośnik do komentarza
ixinis Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Próbowałeś resetować maszynę i TeamSpeaka? Czy przypadkiem nie usunąłeś grupy Server Group Query i nie zostawiłeś tylko jej kopii? Jeżeli nie, to sprawdź czy ma wszystkie permisje. Odnośnik do komentarza
Koki1212 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 do yatqi nie mozesz wejsc bo dostales bana zapewne zle cos wpisywales lub skakales za szybko po zakladkach daj mi ip twojego ts'a na PW wejde i ci powiem co i jak , (DejmieN) Odnośnik do komentarza
McGwardzista Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 zmien passy do serveradmin i spróbuj jeszcze raz Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kolejnie masz czarny ekran z napisem login: wpisujesz tam nazwę użytkownika a następnie hasło tylko tutaj wpisujesz dane VPSa a nie do ts3. Dane ts3 używasz tylko do połączenia się z yatQa ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.