Rbendelewski88 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam. prośba Jak zrobić w PermissionsEx do rangi Vip i SuperVip dopisać /kit vip i kit supervip .. DAJE NAJ !!! Chce też żeby w Essentials był /kit vip i kit supervip wgrałem ale pisze. Ten zestaw nie istnieje lub zostal zle zdefininowany. Pluginy: LagMeter,WorldBorder,LetItRain,ExpZeStone.NoCheatPlus,WorldEdit,Skript,Vault,PermissionsEx,PVPToggle,Multiverse-Core,WorldGuard,mChatSuite,AutoMessage,iConomy,SQLibrary,Decapitation,Reservations,CraftBook.PlayerStatusSigns,Essentials,OtherDrops,AzRank itp.. POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Masz tu poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1088520-tut-essentials-od-a-do-z-pluginu-spis-komend-permissions-dzialanie-dodatkowo-bonus-poradnik-bedzie-aktualizowany/ Znajdziesz tam również permissions jakie masz stworzyć. Zjedź na dół do spoilerów i poradnik oznaczony dwiema gwiazdkami (**) MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Masz tu poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1088520-tut-essentials-od-a-do-z-pluginu-spis-komend-permissions-dzialanie-dodatkowo-bonus-poradnik-bedzie-aktualizowany/ Znajdziesz tam również permissions jakie masz stworzyć. Zjedź na dół do spoilerów i poradnik oznaczony dwiema gwiazdkami (**) no ok.. ale nie dziala. zrobilem wszystko to jak wpisze /kit to tylko jest Zestaw Svip a jak wpisze i nawet /kit Svip to daje podstawowe przedmioty diamentowe i kox jablko 24. Chciałem. ale chcialem miecz eq z ulepszeniem i dalo jakies gowno wszystko mam dobrze ale jakoś nie dziala prosze pomóżcie POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 no ok.. ale nie dziala. zrobilem wszystko to jak wpisze /kit to tylko jest Zestaw Svip a jak wpisze i nawet /kit Svip to daje podstawowe przedmioty diamentowe i kox jablko 24. Chciałem. ale chcialem miecz eq z ulepszeniem i dalo jakies gowno wszystko mam dobrze ale jakoś nie dziala prosze pomóżcie POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.