Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Koniec shiftowania 22 Stycznia

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I hope it's not to early but it has been long time since these two bugs were annoying all of us. I just tested the new January CAE game client (beta) and i have to share this info with you!
Shifting and Double Crouch issues has been fixed!

The new game client (patch) is planned for 22nd January.

Stay tuned for more details!

Good night,
Lex

Wreszcie coś z tym zrobią. Combat idzie w dobrą stronę :P

Tylko o co chodzi z "Double Crouch issues"?

Opublikowano

Ja jakoś nigdy się nie spotkałem z shiftowaniem i nie wiem tak na prawdę o co w tym chodzi. :P

Opublikowano

Też widziałem to na FB już. :P

Na QR często nie jestem, ale może i lepiej, że tego nie będzie.

Ja jakoś nigdy się nie spotkałem z shiftowaniem i nie wiem tak na prawdę o co w tym chodzi. :P

Też nie wiem do końca o co z tym chodzi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nwm co mam myslec. Z shiftowaniem to dobry pomysl bo to wnerwia, skończy sie shifting to i częściej humani bd wygrywać ;) Ale i usuna double crouch, czyli podwojne kucanie, tzn niektore bugi pojda w pizdu ;x Ale w sumie to tez ok :)

+1 Nexon

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Patrz 1:10

Zarażanie na QR i zabijanie z noża polega na tym samym . Naciskasz lewy przycisk myszy i szybko shift. Wtedy biegniesz i jak puścisz shift to nie widać animacji ruszania nożem tylko słychać dźwięk noża. Więc to bardzo pomaga na QR jak również na melee only.

Opublikowano

Nie wiem o co taka spina o to shiftowanie xD Podobno to jest to, że się biegnie sprintem i w tym samym czasie bije kogoś, sprawdzałem to i jakoś nie można bić razem ze sprintem :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

22 stycznia nie luty :D

o.O Czemu napisałem luty? Aż tak źle z angielskim u mnie nie jest xD

Valze albo Dektored zmieńcie na styczeń :)

Nigdy nie bugowałem więc bardzo się cieszę że nie będzie tego podwójnego kucnięcia.

Opublikowano

Nareszcie znikna z Mixa te pseudo prosy na glitchu, nareszcie usunac shift chociaz tez go czesto na qr uzywalem ;/

btw: ale zmiany na +

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wreszcie na water strider będzie można normalnie grać, a nie pokoiki z pudłami zapchane po 3-4 osoby i kucają z tą snajpą...

Opublikowano

jeszcze sie nie cieszmy, bo znając nexona to znow to zpier****. Juz kiedys mieli naprawic to bugowanie i jak to im wyszlo??... bez komentarza(:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jeszcze sie nie cieszmy, bo znając nexona to znow to zpier****. Juz kiedys mieli naprawic to bugowanie i jak to im wyszlo??... bez komentarza(:

Tequillaa mówi że w NA to zrobili to raczej w EU tego nie zepsują :D
Opublikowano

nareszcie usuną podwójne kucanie, bugowanie na mixpolu +1 dla Nexona, no i dzięki Wam za wytłumaczenie co to shift, czasami ludzie na qr płakali że shifter a ja nie wiedziałem o co im chodzi :)

Opublikowano

Jak się biegnie na shifcie puści się go, uderzy i znowu nadusi to tak jakbyście podwójnie uderzyli z noża.

A double crouch sprawia że wasza kamera (celownik) jest wyżej i możecie strzelać za przeszkody nie wychylając się przeciwnikowi.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...