Musioł Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I hope it's not to early but it has been long time since these two bugs were annoying all of us. I just tested the new January CAE game client (beta) and i have to share this info with you! Shifting and Double Crouch issues has been fixed! The new game client (patch) is planned for 22nd January. Stay tuned for more details! Good night, Lex Wreszcie coś z tym zrobią. Combat idzie w dobrą stronę :P Tylko o co chodzi z "Double Crouch issues"? Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja jakoś nigdy się nie spotkałem z shiftowaniem i nie wiem tak na prawdę o co w tym chodzi. :P Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Też widziałem to na FB już. :P Na QR często nie jestem, ale może i lepiej, że tego nie będzie. Ja jakoś nigdy się nie spotkałem z shiftowaniem i nie wiem tak na prawdę o co w tym chodzi. :P Też nie wiem do końca o co z tym chodzi. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nwm co mam myslec. Z shiftowaniem to dobry pomysl bo to wnerwia, skończy sie shifting to i częściej humani bd wygrywać Ale i usuna double crouch, czyli podwojne kucanie, tzn niektore bugi pojda w pizdu ;x Ale w sumie to tez ok +1 Nexon by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Acristo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No nareszcie.Nie cierpię shifterów.Gratz Nexon. Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja jakoś nigdy się nie spotkałem z shiftowaniem i nie wiem tak na prawdę o co w tym chodzi. :P Patrz 1:10 Zarażanie na QR i zabijanie z noża polega na tym samym . Naciskasz lewy przycisk myszy i szybko shift. Wtedy biegniesz i jak puścisz shift to nie widać animacji ruszania nożem tylko słychać dźwięk noża. Więc to bardzo pomaga na QR jak również na melee only. Odnośnik do komentarza
tequillaa Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na serwerze amerykańskim już tego nie ma (: Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 +1 nexon w końcu się za coś zabrali . Odnośnik do komentarza
bohomas Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie wiem o co taka spina o to shiftowanie Podobno to jest to, że się biegnie sprintem i w tym samym czasie bije kogoś, sprawdzałem to i jakoś nie można bić razem ze sprintem :rolleyes: Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza
YouDIE1st Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Shift to mogą usunąć ale kucanie ;;/ Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 dobrze, że usuną już nie będzie na mixe jak ktoś sobie nie radzi to do buga i do buga . Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Super! W końcu 'skille' nobów na sectorze, oilu się ujawnią :-) A shiftowanie to akurat mam gdzieś Odnośnik do komentarza
kakar642 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 22 stycznia nie luty Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 22 stycznia nie luty Czemu napisałem luty? Aż tak źle z angielskim u mnie nie jest Valze albo Dektored zmieńcie na styczeń Nigdy nie bugowałem więc bardzo się cieszę że nie będzie tego podwójnego kucnięcia. Odnośnik do komentarza
KaVv Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nareszcie znikna z Mixa te pseudo prosy na glitchu, nareszcie usunac shift chociaz tez go czesto na qr uzywalem ;/ btw: ale zmiany na + Odnośnik do komentarza
Tfardy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wreszcie na water strider będzie można normalnie grać, a nie pokoiki z pudłami zapchane po 3-4 osoby i kucają z tą snajpą... Odnośnik do komentarza
D4vidOx Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jeszcze sie nie cieszmy, bo znając nexona to znow to zpier****. Juz kiedys mieli naprawic to bugowanie i jak to im wyszlo??... bez komentarza(: Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jeszcze sie nie cieszmy, bo znając nexona to znow to zpier****. Juz kiedys mieli naprawic to bugowanie i jak to im wyszlo??... bez komentarza(: Tequillaa mówi że w NA to zrobili to raczej w EU tego nie zepsują Odnośnik do komentarza
GeneralDawid Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 nareszcie usuną podwójne kucanie, bugowanie na mixpolu +1 dla Nexona, no i dzięki Wam za wytłumaczenie co to shift, czasami ludzie na qr płakali że shifter a ja nie wiedziałem o co im chodzi Odnośnik do komentarza
tostyxD Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 shiftowanie to pachnięcie łapom i bieganie na shifcie (bug) Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jak się biegnie na shifcie puści się go, uderzy i znowu nadusi to tak jakbyście podwójnie uderzyli z noża. A double crouch sprawia że wasza kamera (celownik) jest wyżej i możecie strzelać za przeszkody nie wychylając się przeciwnikowi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.