chrorbrasek1946 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Siema mam problem z minecraft by zyczumianowicie jak włączam wyskakuje napisa ladowani jak zwyle i nie chce sie załadowac.nigdy tego nie mialem,lecz ostatni tydzien juz 2 razy sie tak zrobilo.Za 1 razem przywrocilem system i normalnie smigla przez 5 dni teraz znowu,ale przywrocenei juz nie pomaga.Prosze szybko o pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nycerion Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Miałem coś podobnego. Było to spowodowane tym że mój komputer był bardzo przeciążony. I dopiero jak zrobiłem totalny format kompa wszystkie bugi związane z minecraft by zyczu znikneły. Lecz teraz nie używam MbZ bo strasznie szybko zajeżdzał kompa. Weź ten przynajmniej ten nie zamula http://surge.keicraft.net/launcher/1/1339.zip Hehehhe wszyscy zginiemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.