Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Darius , Renekton, Wukong, Riven

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam sobie kupić po 1 skinie do każdej z tych postaci. Jakiego skina mi polecacie do jakiej postaci i dlaczego ?

Opublikowano

Leśny Król Darius - świetny art, lepiej się prezentuje od pozostałych

Pool Party Renekton - świetny art, boski w grze, super recall

Jade Dragon Wukong - lepszy od pozostałych, ładny art

Battle Bunny Riven - lepszy od wszystkich, boski art, świetna w grze, zmienione animacje

Opublikowano

Proponowałbym:

-Woad King Darius - najlepszy skin do Dariusa, wspaniały art, a splash jeszcze lepszy

-Pool Party Renekton lub Rune Wars Renekton - zależy, jaki klimat wolisz

-Volcanic Wukong - fajny, płonący model

-Battle Bunny Riven - słodko zmienione skille, "mrraśny" model

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Darius z biokuźni (czy jakoś tak) - fajny art, interesujący wygląd w grze (wg. mnie leśny jest brzydki, ale to moje zdanie :))

Pool Party Renekton - lepszy od innych, świetny art jak w każdym skinie Pool Party, zmieniony recall, boski wygląd w grze

Generał wukong - ciekawy art i wygląd w grze, czego chcieć więcej ? (jadeitowy też fajny)

Battle Bunny Riven - fajny wygląd w grze, interesujący art i zmienione animacje (Odkupiona Riven też by mogła być, ale animacje nie zmienione)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o Dariusa to kupię raczej tego Woad King, Wukong myślę, że Jadeitowy Smok, ponieważ chyba najładniej wygląda w grze i najwięcej zmienia animacji skilli.

Co do Riven myślę nad tym nowym skinem co teraz wyjdzie, co myślicie o tym najnowszym skinie do Riven co wyjdzie ?

A co do Renka to czekam od dłuższego czasu na tego Spalonej Ziemi ale jak widzę nie doczekam się chyba .. ;x

Opublikowano

Na Soccered Earth Renekton czekanie jest bez sensu. Jest kilka miesięcy na PBE - bez postępu.

Nowy skin do Riven również jest fajny.

Widziałem już ikonki na Lunar Level i prawdopodobnie jedna z nich będzie do odblokowania za zakup Dragonblade Riven, czy coś takiego.

Sam skin też jest bardzo fajny, z pewnością kupię. Fajne animacje, model. Zależy, czy wolisz takie chińskie klimaty, czy króliczka. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Bioforge Darius:ładny art oraz świetnie się prezentuję

PoolParty Renekton:świetny klimat oraz ciekawy wygląd ogólny skinu

Jade Dragon Wukong:ładne animację,ciekawa prezentacja,niczego sobie art

Battle Bunny Riven:świetne animację,ciekawy klimat,ładny art oraz prezentacja

Opublikowano

1. Darius z biokuzni, ma wedlug mnie najlepsze efekty skilli(zamiast czerwonego jest zielony) i najbardziej sie wyroznia

2. Renekton z czasow rune wars jest najlepszym skinew wedlug mnie do renektona, calkowicie inaczej wyglada postac i w grze prezentuje sie bosko(lepszy niz pool party skin).

3. Ognisty wukong czy jakos tak ma najlepszy wyglad ze wszystkich Wukongow, nefrytowy jest prawie taki sam jak original tylko inny kolorek, a general rowniez malo zmienia

4. Kroliczek riven, najlepszy dostepny skin bezkonkurencyjny, tu nawet nie ma po co pisac powodow.

sstwc.jpg

Opublikowano

Darius Woad King -> najładniej wygląda, dobrze się prezentuje, najwięcej zmienia animacji

Wukong Nefrytowy Smok -> ładny art, najwięcej zmienia animacji

Riven -> To nowa co wyjdzie, najlepszy skin moim zdaniem

Renek -> do renka wszystkie są spoko ;d

Opublikowano

Polecam ci poczekac na nowego skina do Riven, kupisz go i dostaniesz dodatkowo avatar, wiec warto poczekac :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pool p. Rene.

Odkupiona riven (srebrną)

Bioforge dariusz

Generał wukong

Moje skromne zdanie, mam tę skiny i jestem zadowolony ;>

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...