Matkimen Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Siema, czy w launcherze zycza mozna pobrac goblins mod? Wpisuje i zadnych wyników. A drugie pytanie, da sie jakos wyłączyć moda na 1.5.2? Mam 32 modyfikacje, a chce tylko jednego wyłączyc, da sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnergyGrafic Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Po 1 Napisz na stronie MC by zyczu poproszenie o dodanie moda Po 2 Opisz dokładniej bo niewiem o co biega Po 3 MC by zyczu ma keyloggera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logut1234 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak to keylogera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkimen Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Po 1 Napisz na stronie MC by zyczu poproszenie o dodanie moda Po 2 Opisz dokładniej bo niewiem o co biega Po 3 MC by zyczu ma keyloggera A mozesz to uzasadnic ze mc by zyczu ma keyloggera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkimen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArvenPL Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wyjaśnienie Keyloggera- jest to program/urządzenie przechwytujące ,każdy "zapis" z klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kserokopiarz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wytłumaczycie mi jaki sens miałby keyloger na no-premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian2323 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkimen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiem co to keylogger, moze odpowiedzcie na moje pytanie a nie spamujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pobierz go ze strony moda, i zainstaluj tradycyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkimen Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie umiem instalowac modów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.