Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do ludzi czytających mange naruto

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,cały czas zastanawiam się nad pewnym zagadnieniem. W nowym odcinku Madara powiedział że swoje oczy powierzył komuś innemu. I pytanie: Komu je powierzył.

2 sprawa czy ktoś może mi wyspoilerować co się dzieje teraz w mandze?

Opublikowano

Naruto nawrócił obito, madara bije bestie jak chce i one mu nic nie robią, a już nie jest nieśmiertelny i ogólnie pokazana jest jego potęga. W sumie to ja nie czytam mangi, ale tyle wiem. Jubiego chyba znowu wskrzeszą

finalrender.png

Opublikowano

@UP

Fail :D

Madara powierzył oczy Obito, który powierzył je nagato z tego co pamiętam;) Ostatnio w mandze Madara walczy z bestiami i próbuje je wszystkie schwytać

Opublikowano

Dużo się dzieje, ale akcja jest dość przewidywalna. A akcja Naruto nawracającego Obito, jest chyba delikatną przesadą (przynajmniej według mnie)

Opublikowano

Fck Happy End będzie. (oby jednak było jak w School Days np)

Cała manga jest bardzo przewidywalna , zwłaszcza to co sie stanie z postaciami.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Jeżeli dobrze się orientuje, to Madara dał swoje oczy Obito, natomiast on przekazał je Nagato, któremu potem je odebrał, twierdząc iżnależą do niego. Nie jest co do tego pewny.

Opublikowano

Niestety nie polecam ci czytac mangi , jest straszna aktualnie , autor poprostu robi papke , zadnego dramatyzmu , nikt nie ginie , wszyscy sa nawroceni.

A co do tego co sie dzieje to Madara bije wszystkich + ( wydaje mi sie ) gaara z skukaku wejda w tryb besti , a naruto pewnie uzyje jakiejs mega wyjebanej techniki :D

I koniec

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fck Happy End będzie. (oby jednak było jak w School Days np)

Cała manga jest bardzo przewidywalna , zwłaszcza to co sie stanie z postaciami.

I co jest taka przewidywalna jak sie tobie wydawalo?;> Wnioskowac po 2 chapach to każdy potrafi;)

Opublikowano

Boże, ale zaspoilerowaliście. Używajcie do tego odpowiednich tagów i najlepiej dodawajcie notatkę, że będzie spoiler, bo psujecie innym czytanie. ;)

Nagato.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...