Bobek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam. Posiadam 754 Rp i nie wiem na co wydać, więc zapytam o was o pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Poczekaj na przecenę interesującej Cie skórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A co sądzicie o kupowaniu bohaterów z przeceny? Opłaca się jak ktoś nie ma IP a brakuje np. 5k IP a potrzebna mu ta postać z przeceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 na razie nie wydawaj ;p Poczekaj na przecenę a jak zabraknie to wtedy dokupisz @up moim zdaniem nie oplaca sie kupować bohaterów za ip... 5k to raptem 3-4 dni grania Pener no ja wbije 1k ip na lajcie w 1 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubZero9921 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kup skórkę do swojej ulubionej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zdecydowanie nie warto wydawać RP na championów. Potem, na wyższych poziomach gry będziesz żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 na razie nie wydawaj ;p Poczekaj na przecenę a jak zabraknie to wtedy dokupisz @up moim zdaniem nie oplaca sie kupować bohaterów za ip... 5k to raptem 3-4 dni grania 3-4 dni grania? chyba nakurwianie jak skurwysyn. Ja gram już hmm piąty dzień normale, aramy i mam 4900 ip i to z boostem, którego kupiłem za resztki RPków. Według mnie opłaca się kupować postacie za RP w przecenie ale tylko wtedy jak będziesz nią często grał i będzie Ci niezbędna w kolekcji. Skórki tak naprawdę nic nie dają i żałuję, że kupiłem skórke do KhaZixa bo mogłem za to mieć champy Edit : Kto mało gra normali dziennie i zależy mu na championie - wydaje RP Kto ma czas i nakurwia - zbiera IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up moim zdaniem nie oplaca sie kupować bohaterów za ip... 5k to raptem 3-4 dni grania Pener no ja wbije 1k ip na lajcie w 1 dzień Może ty ale u mnie to ciężko by było bo gram tylko jakieś 2-3 rundki dziennie więc trochę dłużej bym zbierał niż ty bo pewnie grasz z 10-11 godzin dziennie to masz więcej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraftMattPL Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja bym kupił też postać z przeceny bo dziennie siedzę na kompie 2 godz dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malomam Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Akurat skin do kazia warto kupić bo wydaje dzwięk kiedy cel jest odizolowany Na postacie nie ma co. Najlepiej kupować skiny po przecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dobra zdecydowałem kupić bohatera z przeceny. I zastanawiam się nad Rengarem. Wiem że post nie jest dodany we właściwym dziale, ale napiszecie mi +/- rengara, fazy gry itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dobra zdecydowałem kupić bohatera z przeceny. I zastanawiam się nad Rengarem. Wiem że post nie jest dodany we właściwym dziale, ale napiszecie mi +/- rengara, fazy gry itp? -niewidzlaność -doskok z bush'ów -manaless -wysoki DMG -slow -mocne 1v1 -jungla/top -mocne ganki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Rengar+burst+świetne 1vs1+wkurzający+w late enemy pójdzie za daleko bez sojuszników = kill+leczenie się+ciekawa mechanika+nie nudzi się+unieruchomienie+bonusy z W+brak many-dość wysoki CD ultimate w early -dość trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.