Aw23ral Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam, mam problem z cyberturkiem zainstalowalem hacka nowego co niedawno wyszedl CyberTurk sciagnąłem pod nazwą był (chrome.dll) ściągnąłem nowego Injectora Adrenalinę. Przenoszę do jednego pliku wszystko pięknie ładnie jak zwykle zmieniam nazwę na hack.dll i hack.exe jak zwykle załączam hacka , przy włączaniu WarRocka pisze mi, że się zakończyło wszystko sukcesem ale hacka w grze nie ma. Dlaczego? POMOCY! Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wyłacz anty wirusa. Uruchom jako administrator oraz zrób tak jak na filmie: Odnośnik do komentarza
Aw23ral Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Okej zrobię tak. Dodam tylko, że Po 1.) Ten drugi hack R3d zawsze działa mi poprawnie Po 2. ) Mam wirusa avasta i zawsze wyłączam go do ponownego uruchomienia komputera, więc antywirus w takim wypadku raczej nie jest powodem. Ale dzięki z góry spróbuje i zrobię edit Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do tego zaktualizuj DirectX, poniewaz moga byc zastosowane nowsze biblioteki w CyberTurk i nie pokazuje sie okienko. Odnośnik do komentarza
karo95 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może ci nie działac hack ponieważ był update Jeśli pomoglem Prosze o + Daj + zajmie ci to 3 sekundy a mi pomożesz Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może ci nie działac hack ponieważ był update Aczkolwiek dzisiaj w dziale download była nowa wersja. Okej zrobię tak. Dodam tylko, że Po 1.) Ten drugi hack R3d zawsze działa mi poprawnie Po 2. ) Mam wirusa avasta i zawsze wyłączam go do ponownego uruchomienia komputera, więc antywirus w takim wypadku raczej nie jest powodem. Ale dzięki z góry spróbuje i zrobię edit Zainstaluj wszystkie potrzebne programy: -Net Framework 3.5 i 4.0 -Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista) -Service Pack 1 (Windows 7) -C++ 2010 Uruchamiaj jako administrator jeżeli masz system, Windows Vista, Windows 7 i wyżej Wyłącz również antywirusa i wszystkie zbędne programy Również możesz uruchomić w trybie zgodności. Cristiano. Odnośnik do komentarza
DarkMen300 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wyłacz anty wirusa. Uruchom jako administrator oraz zrób tak jak na filmie: Mam problem bo jak uruchamiam hacka to mi usuwa plik .dll Co zrobić? Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wylacz antywirusa i wypakuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam problem bo jak uruchamiam hacka to mi usuwa plik .dll Co zrobić? Również wyłącz zaporę oraz wszystkie programy blokujące. Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.