mateuszpacewicz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 witajcie mam problem z adsense nie widzę tylko zarobek z listopada a z grudnia nie ma i z stycznia a tam dużo wyś tak samo wchodzę do raport skuteczności pokazuje mi tylko 0.80 gr i zmieniałem ze na okres 30 dni i 60 .90 i w koło to samo pokazuje a w listopadzie miałem mniej wyś i zarobiłem 10zł a tutaj pokazuje ciągle 0.80 gr pomocy co i jak zrobić do adminów jeśli temat nie w tym dziale to proszę o przeniesienie na prawidłowy dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszpacewicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszpacewicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 refff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Napisz do Google, zapytaj się o co chodzi, ale może pierw przeczytaj wszystkie regulaminy. powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.