Abesss Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Hej! Otóż kupiłem miesiąc temu komputer, wszystko na ultra w fullhd. Pytanie odnosi się do czasu użyteczności - ile na taki sprzęcie pogram w gry. http://www.morele.net/inventory/info/o7aw11/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uciekaaj Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Spokojnie z 3/5 lat. Mógłbyś mi wysłać zdjęcia budy w środku? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirito. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Słaby zestaw, podstawka 1156 + zasilacz przedobrzony + 16 RAMu + ujowy SSD. Odnosząc się do pytania to zależy w jakie gry grasz, bo już teraz są takie, na których ultra nie pociągniesz, ale tak na bank przez rok, może więcej starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abesss Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wow, wielka rozbieżność 1 a 5/6lat. Kirito. czytam sobie tematy na forum i wszędzie jesteś.. hmm.. nie tyle co wulgarny a... nie mam słowa które oddałoby to co myślę przy okazji nie urażając cie. Uciekaaj - dzięki za odpowiedź, z chęcią bym to zrobił lecz jestem poza domem :P Mam nadzieję, że starczy na +3lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uciekaaj Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 3+ to na pewno. Wiesz, wszystko zależy od postępu technologicznego. Mogę cię zapewnić, że przynajmniej od 3 do 5 lat powinno być bardzo dobrze. W tytuły hmm z 2015 może nie jakieś FULL UBER ULTRA HD. Ale wszystko spoko więc te 3+ będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirito. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na ultra na bank nie, odpal sobie metro, czy Crysisa3, życzę powodzenia, przez 3 lata pograsz spokojnie, ale jak już pisałem nie na ultra. Wziąłbyś 8GB RAMu + Zasilacz 550W + wywalił SSD i byś mógł dać GTX780, byłby to o wiele lepszy wybór, zamiast SSD mógłbyś dać 2x 1TB, w configu RAID, to na prędkości wiele byś nie stracił, a na wydajności byś zyskał, ale nie chcesz dobrych rad, to nie, Twój wybór Odniosłem się tylko do konkretnego SSD i wyraziłem moją opinię na jego temat, jeśli Cię nią obraziłem, to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ultra pogra bez problemu w prawie wszystkie gry. Ale ultra to nie full, jest jeszcze AA i inne upiększacze którym niektóre układy w SLI/CF nie podołają. Zestaw dość dobry, problem taki że to chłodzenie nie wejdzie do tej obudowy. @EDIT Fakt, teraz sprzedają odświeżoną wersję gladiusa z szerszymi bokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abesss Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ultra pogra bez problemu w prawie wszystkie gry. Ale ultra to nie full, jest jeszcze AA i inne upiększacze którym niektóre układy w SLI/CF nie podołają. Zestaw dość dobry, problem taki że to chłodzenie nie wejdzie do tej obudowy. Wchodzi zostaje z 0.5cm przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.