Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile wystarczy.

Abesss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby zestaw, podstawka 1156 + zasilacz przedobrzony + 16 RAMu + ujowy SSD.

Odnosząc się do pytania to zależy w jakie gry grasz, bo już teraz są takie, na których ultra nie pociągniesz, ale tak na bank przez rok, może więcej starczy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wow, wielka rozbieżność 1 a 5/6lat. Kirito. czytam sobie tematy na forum i wszędzie jesteś.. hmm.. nie tyle co wulgarny a... nie mam słowa które oddałoby to co myślę przy okazji nie urażając cie. Uciekaaj - dzięki za odpowiedź, z chęcią bym to zrobił lecz jestem poza domem :P Mam nadzieję, że starczy na +3lata.

Opublikowano

3+ to na pewno. Wiesz, wszystko zależy od postępu technologicznego. Mogę cię zapewnić, że przynajmniej od 3 do 5 lat powinno być bardzo dobrze. W tytuły hmm z 2015 może nie jakieś FULL UBER ULTRA HD. Ale wszystko spoko więc te 3+ będzie git.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Na ultra na bank nie, odpal sobie metro, czy Crysisa3, życzę powodzenia, przez 3 lata pograsz spokojnie, ale jak już pisałem nie na ultra.

Wziąłbyś 8GB RAMu + Zasilacz 550W + wywalił SSD i byś mógł dać GTX780, byłby to o wiele lepszy wybór, zamiast SSD mógłbyś dać 2x 1TB, w configu RAID, to na prędkości wiele byś nie stracił, a na wydajności byś zyskał, ale nie chcesz dobrych rad, to nie, Twój wybór ;)

Odniosłem się tylko do konkretnego SSD i wyraziłem moją opinię na jego temat, jeśli Cię nią obraziłem, to przepraszam.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ultra pogra bez problemu w prawie wszystkie gry. Ale ultra to nie full, jest jeszcze AA i inne upiększacze którym niektóre układy w SLI/CF nie podołają. Zestaw dość dobry, problem taki że to chłodzenie nie wejdzie do tej obudowy.

@EDIT

Fakt, teraz sprzedają odświeżoną wersję gladiusa z szerszymi bokami.

Opublikowano

Ultra pogra bez problemu w prawie wszystkie gry. Ale ultra to nie full, jest jeszcze AA i inne upiększacze którym niektóre układy w SLI/CF nie podołają. Zestaw dość dobry, problem taki że to chłodzenie nie wejdzie do tej obudowy.

Wchodzi :D zostaje z 0.5cm przestrzeni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...