Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Refy

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest, że ktoś robi refa 30lvl w godzinę? Raczej wbicie samego 30 nie dziala... Jedyne co mi przychdzi na mysl to expie do 30 i glownym kontem zrobic czasowke na 30 i wtedy refowi tez to zaliczny. A moze ktos naprawde miescie sie w ta godzine i robie te misje xDD

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Taaa w godzinę, nie będę się już z nikim spierać bo nie o to tu chodzi, ale w 1h jest to fizycznie niemożliwe. Mi osobiście zajmuje od 1 do 30 lvla ok. 5-6h, gdyby zajmowało to godzinę każdy by to robił, bo pomyśl 2h grania i 60ND, a co powiedzieć gdyby ktoś 10h przymanjaczył? Najszybciej jest bijąc questy, bo średnio dostaje się zapewne ok. 70% lvla(nie wiem ile dokładnie, ale ok tyle). Gdy trzeba coś dobić to jest to nie więcej niż 10-15% lvl'a. Poza tym nie wiem jak działa system, ale zapewne czyta on dane o skończonym queście, a nie samym zaliczeniu cp, ale tu mogę się mylić, jak ktoś sprawdzał niech napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...