Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]4death

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś może czy 4death działa? bo jak wpisuje passy to pisze "serwer nie jest jeszcze otwarty"

Za duża sygnatura.

Opublikowano

serwer padł mogłeś to wyczytać z głównej prezki

Nie padł, pewnie mieli przerwę, bo codziennie w tych godzinach jest off na ok. 30 min.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Serwer nie działa bo przygłup Harnaś osoba teoretycznie dorosła która się jednak zatrzymała w rozwoju na etapie gimnazjalisty jak i jego przydupas Gumis zhackowali serwer oraz usuneli forum co akurat rozumiem bo Harnas to forum stworzył a BalnciQ usunął mu na nim konto.Harnaś potrafi też oczerniać różne osoby mówił że posiada zdjęcie pół nagiej nie jakiej Karoliny (Global Moderator na forum)od BlanciQ jednak pokazać go nie potrafił mimo że cały czas pisał wejdz na ts'a dam Ci zdjęcie jak przyszło co do czego to okazało się że tego zdjęcia nie posiada.Po usunięciu jego konta na forum postanowił rozpocząć wojnę internetowa jak na człowieka z rozumiem gimnazjalisty przystało.Nie myśląc zupełnie o osobach które wjebały kasę w is'a (nie zaliczam się do tego grona).Pozdrawiam Cie jak i przydupasa Gumisia oraz resztę głowonogów z Avestii.Serwera nie polecam choćby z powodu ze Gumis jest w administracji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak gumis cisnie serwa to nie ma co zbierax odpala go to zaraz ktos eq navi bd dawal.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

No nic z tym sie nie da zrobic?? :c

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Pozdro dla Gumisia :D Kawał skur wiela administracja serwera narobiła sobie wrogów to teraz ma nauczkę :) PS. Serwer to wielkie dno razem z całym team'em

Opublikowano

Wina że serwer padł leży po stronie Administracji 4death :)

Niepotrzebnie narobili sobie wrogów więc mają.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Harnaś przydupas z drugim przyjebkiem gumisiem rozwalili serwa:) .. Gumiś uważa się za nie wiadomo kogo.. A w świecie to by na lepa zlazł :3

Nie znasz ? Nie oceniaj je ba ny gargatłuku :) Pozderki dla Gumniaka Chcecie na pw podeśle wam program do niszczenia stron :)

Opublikowano

Nie znasz ? Nie oceniaj je ba ny gargatłuku :) Pozderki dla Gumniaka Chcecie na pw podeśle wam program do niszczenia stron :)

Taka prawda gumiś to gówno które w życiu nie może się wykazać więc robi to przez internet tak jak kolega DoKwadratu napisał zlazł by na lepa :) Takich ludzi nie trzeba znać większość tzw hakerów to opasłe buraki co ledwo klawiature widzą.

Pisałem że zaraz przydupasy przyjdą bronić Harnasia i Gumisia i nie myliłem się ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ty jesteś kurfa śmieszny człowieku jestem ciekawy czy taki wygadany jesteś poza komputerem.A ta groźba to już w ogóle mnie rozjebała "uważaj bo nie będziesz mógł wejść na komputer" haha no ja pierdole widzę ze zielone papiery to Ty posiadasz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Administracja sama sobie na to zasłużyła :)

pjbV3UH.png

3np4.png

Tak bardzo tego chcieli i sie doigrali.

Funky a Ciebie na ts do tej pory nie widziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...