Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold 1 + 28 teraz +8

ShadowWinters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem gold 1 dostawałem po 28 pkt 2 mecze i miałem 56 przegrałem kilka potem ... spadłem aż do gold 2 60 pkt potem wbiłem gold 1 i teraz dodaje po 8 pkt pytanie jak odrobić naszybciej mmr miałem 1710 tera mam 1660 przez (Premade PL psuły gre ;) jak odrobić te mmr tera?

Opublikowano

Po pierwsze, nie ma możliwości, żebyś znał swoje MMR.

MMR sobie nadrobisz wygrywając kilka meczy pod rząd.

@

down

Wracaj do Minecrafta bobie B)

Opublikowano

Po pierwsze, nie ma możliwości, żebyś znał swoje MMR.

MMR sobie nadrobisz wygrywając kilka meczy pod rząd.

Jesteś debilem xD

Jak można nie znać swojego mmr ?

op.gg/mmr

Opublikowano

Innej możliwości, oprócz wygrywania rankedów nie ma. A w op.gg/mmr nie wierz bo to i tak nie podaje dokładnego mmr. Jak grałeś duo to tym bardziej nie polecam tej strony. Po za tym, +8 pkt w goldzie I to nie jest mało, ludzie dostają po 3-5 pkt. i się cieszą :)

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Najczęściej jest tak że w pierwszej dywizji danej ligi dostaję się mało pkt. ponieważ sprawdzają Cię czy nadajesz się do następnej ligi,tzn. jak teraz dostajesz po +8 to tracisz podobnie,myślę że jak wygrasz kilka będzie tak samo,chyba że będziesz miał ok. 60-70 to wtedy powinieneś dostawać więcej.

A co do tego jak dostawałeś +28 LP to musiałeś mieć na prawdę wysokie MMR,które się zniżyło,a i nie sugeruj się stronami typu op.gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...