Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Acc locked :(

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio, kiedy chcialem sie zalogowac w grze na moje calkiem stare konto, ale aktywne pokazalo mi sie okienko z informacja ze mam zablokowane konto. Wiem ze powinienem pisac do supportu nexona ale znam tylko login i haslo (to ktore trzeba wpisac przy logowaniu w CA. Emaila nie pamietam :( ani imienia, nazwiska i daty ur. Znam tylko te moje passy :(. Czy da sie to konto jeszcze jakos odzyskac ? Bardzo mi na tym zalezy :( dodam jeszcze ze nie mam zadnych ss'ów aby im udowodnic ze to moje konto :/

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować, może imię i nazwisko dałeś takie same jak do tego co masz teraz?

Opublikowano

Nie :( nie mam juz szansy zeby odzyskac to konto?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Raczej nie doladowywalem nx'ów. Ma ktos jakis wzor? Bo nie wiem jak mam do nich napisac.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Tylko jak ja mam to zrobic jezeli, gdy chce sie zalogowac na stronie to musze potwierdzic ten email. Przypomnial mi sie chyba ten email ale jak ta str. od nexona przekierowuje mnie na poczte to nie pamietam hasla do poczty, jestem poprostu wkur@iony

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Odzyskaj dostęp do poczty w serwisie którym ją masz. Napewno o telefon będą prosić i o dokładne dane jeśli chcesz odzyskać dostęp do poczty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...